Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Pomoć


Imate pitanja o Cineplexxu? Ovdje ćete pronaći odgovore na najčešća pitanja vezana za registraciju i članstvo, kupnju i rezervaciju kino ulaznica, kartice vjernosti i cijene.

Što Vam sve nudi ova stranica?

Jednostavan i brz pregled svih ponuda Cineplexx kina. Osim toga nudimo kino raspored Cineplexxa i mogućnost da Vas podsjetimo na početak prikazivanja pojedinog naslova (“Zabilježi film“ kod svakog filma s popisa „Uskoro u kinu“). Na ovoj web stranici možete putem izbornika jednostavno pristupiti Cineplexx Bonus Card ili Family Film Club. U horizontalnom izborniku na vrhu stranice, možete lako i brzo rezervirati vaše kino ulaznice, saznati informacije o filmovima, događajima, Cineplexx članstvu i novostima.

Što znači Login? Gdje se mogu registrirati?

Prijava se nalazi gore desno na web stranici. Tu se možete registrirati kao član i nakon što Vam pošaljemo potvrdu za uspješnu registraciju. Možete se odmah prijaviti s Vašim korisničkim imenom i lozinkom. Registracija je potrebna ako želite iskoristiti pogodnosti kao što su online rezervacija ulaznica ili sudjelovanje u nagradnim igrama. >> Do registracijskog formulara


Koje prednosti mi se nude kroz člansku registraciju?

Članska registracija je potrebna kako biste mogli rezervirati kino ulaznice. Nudimo Vam besplatno članstvo s mnogim prednostima kao na primjer sudjelovanje u nagradnim igrama, tjedni pretplatni e-mail (newsletter) uključujući kino raspored Vašeg kina. Ako osim toga želite iskoristiti i našu uslugu „Zabilježi film“, pokazat će Vam se Vaš zabilježeni film u pretincu članstva „Moje filmske preporuke“ i dobit ćete e-mail koji će Vas na vrijeme podsjetiti na početak prikazivanja filma. Članovi koji ujedno posjeduju Cineplexx Bonus Card, mogu ga u svako vrijeme pridodati u svoj profil i imaju mogućnost kontrolirati stanje računa.


Kako mogu promijeniti ili izbrisati osobne podatke (kao na primjer telefonski broj, e-mail adresu)?

Molimo Vas da u pretinac "Prijava" upišete e-mail i lozinku kako biste mogli pristupiti svom osobnom pretincu članstva. U sklopu izbornika „Moj Cineplexx“(klik na Vaše ime u gornjem desnom kutu) u pretincu članstva možete sami upravljati svojim podacima. Ako više ne želite bit član, ovdje možete i izbrisati Vaš korisnički račun.


Što je pretplatni e-mail / Usluga podsjećanja?

Kao član možete tjedno dobivati pretplatni e-mail o kino rasporedu Vašeg omiljenog kina – informacije o akcijama, kinima i filmovima. Pretplatni e-mail možete naručiti preko izbornika „Moj Cineplexx“ u pretincu članstva ili ga isto tako možete i odjaviti. Zato je potrebno prijaviti se u polju „Prijava“ s e-mailom i lozinkom. Aktivacijom opcije "Usluga podsjećanja" šalje se e-mail podsjetnk o početku prikazivanja filmova koje ste odabrali. Prijava i odjava ove usluge moguća je također pod izbornikom „Moj Cineplexx“.


Kako mogu saznati jesam li osvojio/la nagradu u nagradnoj igri?

Dobitnici će obavijest dobiti putem e-maila, a u iznimnim slučajevima i telefonski. Nagrade kao na primjer CD-ovi itd. šalju se poštom. Dobitnici završenih nagradnih igara se jednom tjedno objavljuju pod stranicom nagradnoe igroe u kojoj su sudjelovali. Dostava nagrada, odnosno obavijest o dobitku šalje se na adresu odnosno e-mail adresu koje ste naveli kod članske registracije.

Za koji period je prikazan raspored on-line?

Kino raspored se postavlja online između utorka i srijede popodne za kompletni kino tjedan (od četvrtka do srijede). Od tog trenutka je moguća online rezervacija kino ulaznica i pretprodaja kino projekcija.


Što znače obilježja u boji na početku kino rasporeda?

Za bolju orijentaciju posjetitelja na online kino rasporedu prije svakog početnog vremena postoji oznaka u boji, koja pokazuje je li još moguća rezervacija ulaznica za dotičnu predstavu ili je kupnja moguća samo na licu mjesta u kinima. Kod obavijesti „Nemoguća rezervacija“ početak projekcije je prije datuma za kojeg želite rezervirati ulaznicu ili je taj datum već prošao.


Kako mogu on-line kupiti ili rezervirati kino ulaznice?

On-line kupnja i rezervacija ulaznica je moguća preko izbornika „Kina“ ili „Filmovi“. Preko filtera odredite svoj izbor, i klikom na ikonu kino ulaznice biti ćete preusmjereni u proces kupnje/rezervacije Vaše kino ulaznice. U procesu kupnje/rezervacije odaberite željeni broj i poziciju sjedala, te odaberite opciju "Rezervirati" ili "Kupiti". Napominjemo da se za proces rezervacije morate biti prijavljeni.


Mogu li se ulaznice rezervirati putem e-maila?

Ne. Rezervacija nije moguća preko e-maila jer je e-mail centralno usmjeren i nije direktno proslijeđen na Cineplexx rezervacije. Kino ulaznice možete rezervirati putem interneta ili telefonski preko pojedinih telefonskih brojeva pojedinog kina .


Kako mogu stornirati svoje kino ulaznice?

Najvažnije - storniranje kupljenih kino ulaznica nije moguće! Samo rezervirane kino ulaznice mogu se stornirati. Storniranje je moguće klikom na „Moje kino ulaznice“ u pretincu članstva (prije toga se morate prijaviti). Ovdje dolazite do pregleda rezerviranih (isto tako i kupljenih) kino ulaznica. Storniranje rezervacija je moguće ako kliknete na ikonu košarice u izborniku. Sljedeća mogućnost je da dobijete e-mail s potvrdom u kojem je prikazan link za „storniranje“. Poslije rezervacije ćete uvijek primati ovakav e-mail.


Zašto ne mogu poništiti karte kupljene on-line?

Karte kupljene on-line nije moguće stornirati. Kupnja kino ulaznica putem interneta je obvezujuća i nakon sklapanja ugovora ne može biti stornirana ili promijenjena. Na taj način posjetitelj stječe pravo prisustvovanja odabranoj kino predstavi u odabranoj kategoriji sjedala u kino dvorani u odabranom mjestu. Budući da se kod kupnje kino ulaznica radi pružanju usluge čije pružanje započinje prije isteka roka u kojem bi potrošač imao pravo na raskid ugovora, prema odredbi čl.49. st. 1. Toč. 1. Zakona o zaštiti potrošača ne postoji pravo otkazivanja.


Kako mogu do povoljnijih kino ulaznica?

Izdavanje povoljnijih kino ulaznica moguće je jedino direktno na blagajnama kina.
Ako ste već kupili ulaznice putem interneta nikakvu razliku od pune cijene i one snižene ne možete dobiti na kino blagajnama. Kod rezerviranih kino ulaznica to je pak moguće. Kod popusta u kombinaciji s iskaznicom (kao na primjer student, član kluba) istu je potrebno predočiti na blagajnama kako bi se predmetni popust i ostvario.


Kako mogu promijeniti e-mail adresu kod online rezervacija?

Poslije svake online rezervacije kino ulaznica svaki član dobiva potvrdu na e-mail adresu koju je naveo kod registracije. Navedena e-mail adresa se prije svake online rezervacije može promijeniti u polju članstva pod točkom „Moj Cineplexx“.


Što da radim ako online rezervacija ne funkcionira?

U iznimnim slučajevima može doći do tehničkih poteškoća (na primjer preopterećenje sustava ili u vrijeme kada se novi kino raspored učitava online). Ako bi slučajno došlo do neželjenog prekida PRIJE rezervacije uaznica molimo Vas da proces rezervacije ponovite nakon 15 minuta. Ako bi došlo do neželjenog prekida NAKON rezervacije ulaznica i ako ne dobijete potvrdni e-mail, molimo Vas da stupite u kontakt s određenim kinom ili s našom centralom kino@cineplexx.hr .


Zašto je maksimalan kontingent ulaznica ograničen na 6, a kod rezervacija s Cineplexx Bonus Cardom na dvije ulaznice?

Time želimo izbjeći opciju da netko zloupotrijebi mogućnost rezervacije i rezervira cijelu dvoranu i tako „pravim“ posjetiteljima oduzme mjesto. Cineplexx Bonus Card namijenjen je posjetiteljima i ujedno predstavlja mogućnost kojom se ostvaruje popust na kino ulaznice i dodatne pogodnosti kao na primjer kraći rok podizanja ulaznica. Ona nije predviđena za neograničenu upotrebu za bilo koji broj ljudi. Pogodnosti se mogu iskoristiti dnevno za maksimalno 2 osobe (vlasnik kartice i pratnja).


Želite li izbjeći duga čekanja u redu za ulaznice?

Karte kupljene on-line možete ispisati kod kuće i time izbjeći čekanje u redu za kupovinu kino ulaznica. Kino ulaznicu ispisanu kod kuće s barkodom pokažite djelatnicima na ulazu i oni će vas uputiti u željenu kino dvoranu. Ovaj način kupnje je također moguć i s vašim pametnim telefonom (preko mobilne aplikacije ili web stranice).

Gdje mogu pronaći cijene kino ulaznica?

Cijene kino ulaznica možete pronaći u detaljnom prikazu pojedinog kina.


Je li moguće ostvariti popust na cijenu?

Da. U pojedinim kinima cijena varira ovisno o danu u tjednu (ponedjeljak-srijeda su dani kada je cijena kino ulaznica uglavnom niža). Pogodnosti kroz cijeli tjedan iskoristive su uz studentsku iskaznicu, Cineplexx Bonus Card ili uz Family Film Club karticu. Cijene s popustima su navedene u cjeniku odabranog kina, te su dostupne i on-line. To se ne odnosi na događaje s posebnim cijenama (Ladies Night, Men's Night, posebni prijenosi).


Do kojeg uzrasta djeca imaju popust?

Uz ponudu Family Fim Cluba popust nudimo djeci do 14 godina i to po cijeni od 23 kune. Više o tome možete doznati na web stranici Family Film Club.


Jesu li dostupne darovne kartice za kino?

Darovne kartice u novčanim protuvrijednostima možete pronaći na blagajnama kina. Minimalnu veću količinu darovnih kartica (od 20 komada) možete naručiti i putem e-maila kino@cineplexx.hr . U ovom slučaju moguće je slanje darovnih kartica poštom, no tek nakon podmirenja predračuna koji će Vam biti upućen na plaćanje.

Što je Cineplexx Bonus Card i koje prednosti mi ona nudi?

Cineplexx Bonus Card je vrijednosna kartica koja nudi popust na cijenu kino ulaznica, te služi i kao kartica za skupljanje bodova. Dnevno je moguće s Bonus Cardom kupiti maksimalno dvije ulaznice. S tom karticom se može bezgotovinski plaćati i rezervirati kino ulaznice koje se mogu podići na blagajnama do 10 minuta prije početka filma (inače vrijedi pravilo od 30 minuta). Cineplexx Bonus Card možete dobiti isključivo na blagajnama kina u vrijeme radnog vremena. Dodatne prednosti i popis kina u kojima Cineplexx BonusCard vrijedi naći ćete pod Bonus Card na našoj web stranici.


Koliko vrijede sredstva i bodovi mom Cineplexx Bonus Card-u?

Uplaćeni iznos na Cineplexx Bonus Cardu vrijedi 18 mjeseci od dana uplate. Nakon isteka 18 mjeseci, CBC kartica prestaje važiti kao sredstvo plaćanja; sukladno tome, preostali iznos sredstava se u roku od 5 godina može transferirati na jednu od Cineplexx poklon kartica ili reaktivirati kroz novu dopunu.

Bonus bodovi koje skupiš na Cineplexx Bonus Card-u se mogu iskoristiti u periodu od 18 mjeseci od dana kad su skupljeni. Nakon isteka 18 mjeseci, bodovi se brišu. Međutim, bodovi skupljeni u periodu nakon, ostaju na kartici, i mogu se koristiti dok ne isteknu.

Sredstva (novac i bodovi) na kartici se ne mogu isplatiti ni vratiti u novcu, te se ne mogu prenijeti na Cineplexx Bonus Card drugog korisnika. .


Rok za personalizaciju CINEPLEXX BONUS CARD

Korisnici Cineplexx Bonus Carda, uikoliko žele koristiti svoju karticu, dužni su obaviti personalizaciju kartice preko internet stranice izdavatelja www.cineplexx.hr ili na licu mjesta u Cineplexx kinima preko postojećih tablet uređaja.


Zašto je kontingent kod rezervacija ulaznica ograničen na 2 ulaznice?

Cineplexx BonusCard je program za naše stalne posjetitelje koji im omogućava povoljniju cijenu ulaznica i pogodnosti kao što su skraćeno vrijeme čekanja, podizanje ulaznica 10 minuta prije početka projekcije itd. Kartica međutim nije predviđena za neograničenu dnevnu upotrebu. Pogodnosti dnevno mogu koristiti maksimalno 2 osobe (vlasnik kartice i pratnja). Vlasnici Cineplexx Bonus Card-a pri online rezervaciji na našoj web stranici imaju mogućnost rezervacije bez Cineplexx Bonus Card-a. Tom prilikom se nudi kontingent do 6 ulaznica uz napomenu da se sukladno tome odričete i svih prednosti koje nudi Cineplexx Bonus Card, kao na primjer skraćen rok podizanja, snižene cijene ulaznica itd.

Koje prednosti nudi Family Filmclub?

Sva djeca mlađa od 14 godina mogu postati članovi Family Film Cluba i ići u kino po povoljnijoj cijeni, te sudjelovati u Bonus Card programu kroz skupljanje bonus bodova i zamjenu istih za atraktivne nagrade. Kod svakog posjeta kinu članovima nudimo besplatne male kokice. Nadalje, u pojedinim Cineplexx kinima pruža se mogućnost organizacije rođendanskih proslava po posebnim uvjetima. Family Filmclub će Vas rado informirati preko e-maila o dječjim naslovima kao i ostalim pogodnostima kina. Dodatne informacije možete pronaći na našoj web stranici pod Family Film Club.


Kako se mogu prijaviti u Family Filmclub?

Izravno online na našoj web stranici pod Family Filmclub ili putem tableta na kino blagajnama u svakom Cineplexx kinu. Vašu Family Film Club karticu ćete dobiti nakon obavljene registracije direktno na kino blagajnama. >> Do registracijskog formulara.


Kako proslaviti rođendan u kinu?

Rođendanski paket sadrži kino ulaznicu i menu (gazirano ili negazirano piće, kokice i čokoladicu):
  • Besplatni paket za slavljenika
  • Rođendanski paket već od 34 kn po osobi za tvoje prijatelje
  • Pozivnice za proslavu rođendana (dostupne na kino blagajnama)Rođendanski paket se može ostvariti u periodu od 7 dana prije i 7 dana poslije rođendana. Minimalni broj posjetitelja je 4 + slavljenik. Sve ostale informacije i cijene možete pronaći na našoj web stranici pod Family Film Club.

Od kada i do kada su otvorena Cineplexx kina?

Radno vrijeme kina varira ovisno o početku prve projekcije. Ukratko, kino blagajne se otvaraju pola sata prije prve projekcije filma, što znači tijekom tjedna od 15:00 sati, a vikendom od 10:00 sati. Kino blagajne su otvorene do 15 minuta nakon početka posljednje projekcije.


Gdje mogu pronaći točan plan sjedenja u pojedinoj dvorani?

Pod rubrikom "Detaljne informacije o kinu" ili direktno u pretincu kino ulaznica po projekcijama.


Može li se na Cineplexx blagajnama plaćati kreditnim karticama?

Da.


Kome se mogu obratiti ako nešto zaboravim ili izgubim u kinu?

Molimo Vas da se obratite direktno pojedinom kinu u kojem ste predmet izgubili ili zaboravili. U većini slučajeva će se stvari neko vrijeme čuvati na blagajni. Izvan radnog vremena nam možete poslati e-mail na kino@cineplexx.hr koji će biti proslijeđen kinu, ali to može potrajati određeno vrijeme.

Gdje mogu poništiti karticu za parking? Karticu za parking možete poništiti direktno na kino blagajnama. Molimo Vas pokažite karticu za parking prije početka posljednje projekcije jer nakon toga blagajne nisu dostupne.


Kome da se obratim ako bih htio/la raditi u kinu?

Sva raspoloživa radna mjesta u našem kinu su dostupna pod izbornikom Postanite dio tima . Možete direktno stupiti u kontakt s voditeljem pojedinog kina. Telefonski broj možete pronaći pod detaljnim informacijama o kinu.


Gdje mogu pronaći ponude i cijene blagajne hrane i pića?

Cjenik naše ugostiteljske ponude možete pronaći direktno u kinu na blagajni hrane i pića.