Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Tar

Ocjena

Zvijezda(e)

ocjena,

Nema ocjena,
budite prvi koji će ocijeniti ovaj film!

Tar

Dvostruka dobitnica Oscara, Cate Blanchett i uvijek karizmatični Mark Strong udružili su snage sa cijenjenim redateljem Toddom Fieldom.

Originalni naslov: Tár
U kinu od: 26.01.2023
Dužina filma: 158 minuta(e)
Država/Godina: USA/2022
Žanr: drama, glazbeni
Glumci: Cate Blanchett, Nina Hoss, Julian Glover, Noémie Merlant, Sophie Kauer
Redatelj: Todd Field
Distribucija: Editus d.o.o.
Dobna preporuka: (12)

Dostupno u

  • Digital 2D

Sadržaj

Redatelj Todd Field napisao je ovu originalnu priču upravo za Cate Blanchett, a film je smjestio u međunarodni svijet klasične glazbe, usredotočen na Lydiu Tár, koju mnogi fiktivno smatraju jednom od najvećih živućih skladateljica/dirigenata i prvu ženu šefa dirigenta velikog njemačkog orkestra.

Sinergija ega, talenta i osobne odgovornosti sudaraju se u zaista izvanrednoj, na trenutke potresnoj izvedbi glavne glumice. To je priča o nesvakidašnjem karakteru i krahu karijere, ali ono što taj pad čini tako uvjerljivim je to što se događa vrlo postupno i izvire iz korijena. Priča se odvija u pažljivo orkestriranim pokretima, tako da nas svaki pokret uvlači sve dublje i dublje u Lydijin vrlo utjecajan i rigidno hijerarhijski glazbeni svijet.

Taj svijet obuhvaća New York, gdje predaje na Juilliardu, i Berlin, gdje je glavna dirigentica Berlinske filharmonije. U Berlinu također stvara svojevrstan dom sa svojom partnericom Sharon (Nina Hoss), koja je i sama uspješna violinistica, i njihovom malom kćeri.

Sva vremena projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacije nisu moguće Kupovina na licu mjesta Nije dostupno

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ako još niste otvorili svoj korisnički račun, možete se registrirati ovdje.