Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Scream for me, Sarajevo

Ocjena

Nema ocjena,
budite prvi koji će ocijeniti ovaj film!

Scream for me, Sarajevo

Priča o glazbenicima koji su riskirali svoje živote kako bi došli svirati ljudima, koji su riskirali svoje živote kako bi ih došli slušali.

Originalni naslov: Scream for me, Sarajevo
U kinu od: 14.06.2018
Dužina filma: 95 minuta(e)
Država/Godina: BIH/2017
Žanr: dokumentarni, mjuzikl, ratni
Glumci: Bruce Dickinson, Alen Ajanovic, Esad Bratovic
Redatelj: Tarik Hodzic
Distribucija: Continental Film d.o.o.
Dobna preporuka:

Dostupno u

  • Digital 2D

Sadržaj

Dok je zima '94 padala, to je bila samo glasina; smiješna, fantastična glasina. Oni nisu mogli vjerovati. Nitko ne vjeruje. Dolazi ovdje? Sigurno to ne može biti istina... Osam godina nakon što je bilo domaćin 14. Zimskim olimpijskim igrama, Sarajevo je palo pod opsadu unutrašnjeg kruga pakla od kojeg je trebalo skoro četiri godine da pobjegne. Opsada Sarajeva bila je jedna od najvećih ljudskih katastrofa 20. stoljeća i najduža opsada grada u suvremenoj povijesti poslijeratne Europe. Unutar gradskog života koji je bio nepodnošljiv, stanovnici su preživjeli metke snajpera i svakodnevno granatiranje..bez struje..vode..grijanja.. Međutim, ipak, za neke je postojalo jedno jako svjetlo, jedan izvor nade; najveći bijeg od svih - glazba. I jedan čovjek, jedna rock zvijezda, donijela je nadu. U ovom dubokom, tamnom paklu i jednoj prosinačkoj večeri samo ispred publike koja nije mogla vjerovati svojim očima i ušima, došao je Bruce Dickinson, koji je riskirao život za ljude pod opsadom. Nekoliko sati nije bilo rata i pod zvjezdanim zimskim nebom bilo je moguće vjerovati da je tamo negdje normalni život postojao. Za ove mlade ljude, Bog im je dao Brucea. Te večeri Bruce Dickinson bio je u BKC-u, držao mikrofon i vrištao "Scream For Me Sarajevo". Vrisak kojeg će svi sigurno pamtiti.

Sva vremena projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacije nisu moguće Kupovina na licu mjesta Nije dostupno

Vaše mišljenje

Ovdje možete ostaviti svoje mišljenje

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ako još niste otvorili svoj korisnički račun, možete se registrirati ovdje.