Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Komentari ostalih korisnika

Putnici

Josip1987, 26.01.2017

ništa kao npr. interstellar, gomila preglupih scena da te mozak zaboli, ali sve u svemu dosta zabavno i vizualno atraktivno, isplati se

petruljak, 22.01.2017

Putnici

Odlican izbor glumaca koji su uspjeli znanstvenu fantastiku staviti u drugi plan, a romantiku i akciju u prvi plan.

Prgometica, 12.01.2017

Odličan film, al isto su mogli malo više akcije ubacit.

Oscarplex, 10.01.2017

Kako za koga

Početak filma dosadan, ali zbog radnje takav bi (mislim) baš i trebao biti...no ostatak filma obečavajuć. Ljubavna drama uz uspone i ne tipične padove, uz SF te fenomenalno odglumljenu podstavu i sve to u jako lijepom i domišljatom interijeru....preporučam onima koji vole J.Law i Chrisa Pratta, također romantičarima i onima željne drame, ali se bojim da bi mogao razočarati velike ljubitelje SF.

AztekCro, 03.01.2017

Prosječan

Prva trećina filma dosadna, zatim se radnja malo diže da bi završetak ipak bio zadovoljavajući. Oba glavna glumca su odlična i spašavaju film. Preporučam samo zadrtim SF fanovima (poput mene) iako film baš i nije SF i ljubiteljima ljubavnih drama. Ostalim sumnjam da će se svidjeti.

popcorn-critics, 03.01.2017

Sf prosječan, nadprosječan, međutim ljubavna priča je odlična, kemija između Lawrence i Pratt je fantastična..isplati se pogledati film..

Vaše mišljenje

Ovdje možete ostaviti svoje mišljenje

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ako još niste otvorili svoj korisnički račun, možete se registrirati ovdje.