Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Komentari ostalih korisnika

La La Land

barb1996, 04.02.2017

La La Land

Glavni likovi i ne znaju najbolje pjevati tako da bi bilo bolje da je netko drugi angažiran za te uloge. Film po sebi nije loš, iako radnja je pomalo isprana. Mislim da je precijenjen.

Josip1987, 26.01.2017

jako dobar, odlična glazba

Oscarplex, 16.01.2017

Razočaravajuć, prenaglašen, prosječan

S obzirom na ocjene, mišljenja ljudi, ali i koliko je ovaj film tražen (dvorane su uvijek pune za ovaj film) jako sam razočaran...početak obečavajuć, i tu je gotovo. Fali mu te napetosti, neka iskra, neki "kliker"....šteta, jednostavno ne znam što je toliko dobro ljudima!? Možda pojava Ryana Goslinga ili Emme Stone?? Kao da su pokušali stvoriti klasik njihovim plesanjem i ostalim (scena "what a waste of lovely night" čisti primjer) gluma je...još i dobra 9/10....kemija (meni osobno) nikakva, odnosno promašaj kod biranja glumaca (ne znam je li to do fizičkog izgleda u ovom filmu, ali si ne pašu ni malo), a pošto je ovo mjuzikl onda moraju paziti i na glasove glumaca, što je bilo...prosječno (svi ljudi imaju takav glas), ali koma jer se za mjuzikl traže talenti u pjevanju. No ipak film dobiva šarm i bijeg od relanosti zahvaljujući reflektorima, boje su predivne. sve je šareno...lijep ugođaj, lijepa scenografija, lijepi interijeri i exterijeri i da....još jedan plus jer nema nikakvih golotinja ni ništa više od "kiss" scene i da ipak još nešto...kraj perfektan...prikazuje što bi se dogodilo da smo odabrali nešto drugo u životu i koliko različitih smjerova život nudi u cjelosti.

Prikaži više Prikaži manje

Smajo, 13.01.2017

Ne znam...

Ne znam... Nesto mi smeta u filmu... Nisam zadovoljan krajem, nisam zadovoljan uvodnom pjesmom (skoro sam odmah htio izletjeti iz kina jer ne volim mjuzikle, ali volim svoju ženu), bilo mi je dosadnih scena, mozda nepotrebnih što se mene tiče... Malo nešto više od romantike sam tražio, ali... Nisam dobio... Ali je zato ta romantika najbolja koju sam do sada pogledao i doživio u nekom filmu(možda odrastam). Gluma je predobra, a kemija između glumaca doslovno prelazi na gledatelje... Glazba u filmu predobra, opuštajuća, i "milijun" prekrasnih slika... Mislim da mi je ovo najbolji romantični film koji sam pogledao(a nisam ih pogledao puno;)... I zato čista desetka!

Prikaži više Prikaži manje

Vaše mišljenje

Ovdje možete ostaviti svoje mišljenje

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ako još niste otvorili svoj korisnički račun, možete se registrirati ovdje.