Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Komentari ostalih korisnika

Kako uloviti neženju

lana.stark, 29.01.2019

Neuobičajena romantična komedija

Četvrti zajednički film Keanu Reevesa i Winone Ryder je priča o dvoje egocentričnih, ciničnih likova koje zbliži zajednički odlazak na destinacijsko vjenčanje osobe s kojom su oboje, svatko na svoj način, povezani. Fokus filma je isključivo na njima i na dijalogu bogatom sarkazmom, s povremenim autorskim i pjesažnim kadrovima te momentima slapsticka. Osim vrlo dobre kemije između glavnih glumaca koji glume u početku naročito naporne i teške likove, njihovih verbalnih dosjetki i povremeni slapstick, film podiže i optimistična 'breezy' filmska glazba. Neuobičajena romantična komedija, možda čak anti-romantična komedija.

Prikaži više Prikaži manje

, 16.01.2019

Kako uloviti neženju

Odlični glumci, ali naporan film.

, 17.01.2019

Gledala sam ga s dvije prijateljice. One su skoro umrle od dosade, a i ostatak dvorane isto. Samo se jedna neurotičarka non stop smijala, nitko nije znao čemu.

, 17.01.2019

Odavno ovako naporan film nisan pogledala, jedva san cekala da zavrsi.

, 21.01.2019

Vrijedno gledanja

Odlicna romanticna komedija. Odavno me nije tako oraspolozio neki film ovog zanra. Odlicni, duhoviti dijalozi, izvrsna gluma - cijeli film pociva na interakciji glavnih likova i to mu uspjeva od pocetka do kraja! Preporuka: pogledati!

Vaše mišljenje

Ovdje možete ostaviti svoje mišljenje

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ako još niste otvorili svoj korisnički račun, možete se registrirati ovdje.