Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Čudesni park

Ocjena

Zvijezda(e)

ocjena,

Nema ocjena,
budite prvi koji će ocijeniti ovaj film!

Čudesni park

Vrlo talentirana osmogodišnjakinja u svojoj mašti dizajnira veličanstveni zabavni park, a potom otkriva da je on postao stvaran. No, kada se njezin voljeni park nađe u opasnosti samo ga ona može spasiti uz pomoć svoje bujne mašte i nekoliko vrlo posebnih prijatelja.

Originalni naslov: Wonder Park
U kinu od: 11.04.2019
Dužina filma: 85 minuta(e)
Država/Godina: USA/2019
Žanr: animirani, avantura, komedija
Glumci: Amanda Prenkraj, Frano Mašković, Vanda Winter, Mario Mirković, Saša Buneta, Marko Kofs
Redatelj: Dylan Brown
Distribucija: Blitz doo
Dobna preporuka: »Svi uzrasti«

Dostupno u

  • Sinkronizirano
  • Digital 2D
  • MX4D 2D

Sadržaj

Zamislite jedinstveni čarobni zabavni park gdje vožnja koja prkosi gravitaciji oduševljava publiku, ulice su prepune raznobojnih likova, a uzbudljive atrakcije zadivljuju posjetitelje iz cijelog svijeta. To je upravo ono što je stvorila osmogodišnja genijalka Jana. U privatnosti svoje spavaće sobe, ona i njezina majka izgradile su Zemlju čuda (Wonderland), mjesto gdje je vrtuljak izrađen od zlatnih ribica koje lebde u zraku, a riječni brzaci blješte kao vatromet 4. srpnja.
Jana je gotovo svoj cijeli mladi život gradila Zemlju čuda uz pomoć svoje nepresušne mašte kako bi kreirala park koji će zadiviti djecu svih uzrasta. Vodi ga čimpanza Kikiriki, koji stvara spektakularan svijet beskrajne zabave svojim čarobnim markerom i uz pomoć osoblja kojeg čine životinje inspirirane Janinom kolekcijom plišanih igračaka.
No, kada Janina majka oboli od ozbiljne bolesti, djevojčica prestaje maštati i stvarati i čvrsto odlučuje da je zauvijek završila sa Zemljom čuda. No, čini se kako zabavni park još nije završio s njom. Dok luta šumom, dolazi do začarane čistine na kojoj Zemlja čuda oživi, zajedno s njezinim imaginarnim prijateljima Boomerom, plavim medvjedom koji dočekuje posjetitelje, dikobrazom koji se brine za sigurnost, Gretom, razumnom divljom svinjom i dabrovima zaduženim za održavanje, Cooperom i Gusom. No, u zadnje vrijeme nad park se nadvila tajanstvena Tama, i što je još strašnije, Kikiriki je nestao. Park je pod napadom horde manijakalno neodoljivih Čimpanzombija i vlada kaos. Kako bi spasila svoju veličanstvenu kreaciju, Jana kreće u potragu za Kikirikijem i želi otkriti što se krije iza Tame prije nego Zemlja čuda bude zauvijek uništena.

Sva vremena projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacije nisu moguće Kupovina na licu mjesta Nije dostupno

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ako još niste otvorili svoj korisnički račun, možete se registrirati ovdje.