Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Bitka za Pacifik: Ustanak

Ocjena

Nema ocjena,
budite prvi koji će ocijeniti ovaj film!

Bitka za Pacifik: Ustanak

Globalni sukob između čudovišta za masovno uništenje koja nisu sa planete Zemlje i super mašina koje su stvorene da ih unište, a kojima upravljaju ljudi, biti će samo uvod u napad na čovječanstvo epskih razmjera.

Originalni naslov: Pacific Rim: Uprising
U kinu od: 22.03.2018
Dužina filma: 111 minuta(e)
Država/Godina: USA/2018
Žanr: akcija, avantura
Glumci: John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny
Redatelj: Steven S. DeKnight
Distribucija: Editus d.o.o.
Dobna preporuka: (12)

Dostupno u

  • Digital 2D
  • MX4D 2D

Sadržaj

John Boyega igra pobunjenika Jake Pentecosta, nekada talentiranog pilota čiji je otac postao legenda riskirajući svoj život da bi se osigurala pobjeda čovječanstva nad monstruoznim ''Kaiju''. Jake je od tada napustio trening i obuku i okušao se u svijetu kriminala. Ali kada se pojavi još opasnija prijetnja koja će uništiti naše gradove i dovesti svijet do ruba opstanka, Jakeu se pruža posljednja prilika da doživi očevu slavu, uz pomoć njegove otuđene sestre, Mako Mori – koja predvodi hrabru novu generaciju pilota koji su odrastali u sjeni rata za spas čovječanstva. Dok traže pravdu za poginule, njihova jedina nada biti će da se ujedine u globalnu pobunu protiv snaga za istrebljenje. Jake se ujedinjuje sa talentiranim suparnikom, pilotom Lambertom i petnaestogodišnjom hakerkom Amarom koji će mu postati jedina porodica koju ima. Dok su na putu da postanu najmoćnija obrambena sila koja je ikada hodala planetom Zemljom, otkrit će niz novih, spektakularnih avantura.

Sva vremena projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacije nisu moguće Kupovina na licu mjesta Nije dostupno

Vaše mišljenje

Ovdje možete ostaviti svoje mišljenje

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ako još niste otvorili svoj korisnički račun, možete se registrirati ovdje.


Komentari ostalih korisnika

, 29.03.2018

hm...udrobili su svega

bolji je prvi dio...bolja priča...ovdje su udrobili svega. U momentima me podsjeća na Transformense, Predatora. Glavni likovi tinejđeri, pa je vjerovatno napravljen za tu publiku...isplati se vidjeti na velikom platnu radi specijalnih efekta..bez oduševljenja

, 03.04.2018

moglo je to puno bolje