koja nam donosi priču o hrabrosti i drugoj prilici kroz avanture aviona za utrke Praška Brzića i njegovih prijatelja vatrogasnih aviona posvećenih zaštiti povijesnog parka prirode od vatre koja mu prijeti.
SINKRONIZIRANO!" /> koja nam donosi priču o hrabrosti i drugoj prilici kroz avanture aviona za utrke Praška Brzića i njegovih prijatelja vatrogasnih aviona posvećenih zaštiti povijesnog parka prirode od vatre koja mu prijeti.
SINKRONIZIRANO!" />

Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Avioni: Nebeski vatrogasci

Ocjena

Zvijezda(e)

ocjena,

Nema ocjena,
budite prvi koji će ocijeniti ovaj film!

Avioni: Nebeski vatrogasci

Ne propustite novu animiranu avanturu"Avioni: Nebeski vatrogasci" koja nam donosi priču o hrabrosti i drugoj prilici kroz avanture aviona za utrke Praška Brzića i njegovih prijatelja vatrogasnih aviona posvećenih zaštiti povijesnog parka prirode od vatre koja mu prijeti.
SINKRONIZIRANO!

Originalni naslov: Planes: Fire & Rescue
U kinu od: 17.07.2014
Dužina filma: 84 minuta(e)
Država/Godina: USA/2014
Žanr: animirani
Glumci: Julie Bowen, Dane Cook
Redatelj: Klay Hall
Distribucija: 2i Film d.o.o.
Dobna preporuka:

Dostupno u

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Sadržaj

Kad Praško Brzić (Hrvoje Klobučar) sazna da su mu zbog tehničkog kvara odbrojeni dani u natjecateljskim utrkama primoran je suočiti se s idejom da možda više nikada neće biti avion za trke. Željan avanture i adrenalina Praško se priključuje timu veterana; boraca protiv požara među kojima su i zračni tanker Ronka (Ana Kraljević); teškonosač, helikopter Zrakonosac (Ranko Zidarić) te cijeli tim terenskih vozila. Zajedno, oni čine tim neustrašivih junaka koji štite divljinu i ljepotu šuma i netaknute prirode, a u njihovom će društvu napokon shvatiti što znači biti junakom vrijednim divljenja.

“Na prvu, ovo je klasična priča o ozlijeđenom sportašu.” izjavio je producent Ferrell Barron dodavši da “smo svi u jednom trenutku u našem životu bili pogođeni nekim gubitkom, prihvaćanjem da se od nekih snova mora odustati. I svi se u tom trenutku moramo prilagoditi. Praško Brzić nije se više mogao vratiti svojoj karijeri zaprašivanja polja, morao je nastaviti naprijed.”

Ali film nije stao samo na priči, producenti su se pobrinuli da se autorima omogući kompletno istraživanje svih letjelica i ostalih prijevoznih sredstava kako bi oni djelovali što životnije i stvarnije. “Oni su hrabri, snažni likovi koji se svakodnevno bore s vatrom, a mi smo željeli odati počast stvarnim junacima koji svakodnevno izlažu život opasnosti kako bi spasili sasvim nepoznate ljude.” izjavio je scenarist Jeff Howard.
SINKRONIZIRANO!

Sva vremena projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacije nisu moguće Kupovina na licu mjesta Nije dostupno

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ako još niste otvorili svoj korisnički račun, možete se registrirati ovdje.