Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

BOLJŠOJ TEATAR, sezona 2021/2022


OD 07. STUDENOG 2021.

Boljšoj balet se vraća na velika platna u sezoni 2021/2022!
Ulaznice i pretplate potražite online ili na blagajnama kina.

Pojedinačna cijena ulaznice 100 KN
Cijena ulaznice za 4 ili više baleta 90 KN
Grupna cijena (5 ili više ulaznica za jedan balet) 80 KN
Cijena ulaznice za cijelu sezonu 70 KN

Kratki sadržaj

Svi ljubitelji baletne umjetnosti imati će prilike doživjeti pravu čaroliju kroz prijenose najboljih solista i trupa Boljšoj baleta na velikom platnu.

Sezona uživo iz Boljšoj teatra počinje 7. studenog
vrhunskim spektaklom virtuoznosti u baletnom klasiku Spartak. Grandiozna epska priča govori o junaštvu legendarnog roba koji je postao gladijator. Ovaj balet predstavlja veliki spektakl, zahvaljujući i pozornici punoj efekata.

Jedan od najvećih klasika na svijetu, zasnovan na Hoffmanovoj priči Orašar uz kultnu glazbu Čajkovskog i očaravajući set i kostime, je na programu 12. prosinca. Glamurozni triptih Dragulji svojom kostimografijom nalik dragome kamenju odaje počast trima gradovima i trima plesnim školama koji su oblikovali gracioznost, estetiku i stil koreografa Georga Balanchinea. Očaravajuće tri scene praćene glazbom trojice esencijalnih kompozitora gledat ćemo 23. siječnja. Baletno remek-djelo puno emocija Labuđe jezero na rasporedu je 27. veljače i prikaz je tragične ljubavne priče princeze Odette i princa Siegfreida, baletno remek-djelo puno emocija.

Ljubitelji baleta imat će priliku doživjeti nestvarne trenutke, kroz baletne pokrete najboljih solista i trupa Boljšoj baleta na velikom platnu. Francuski koreograf Pierre Lacotte briljantno je kreirao zaboravljeno remek-djelo ekskluzivno za Boljšoj balet prije dvadeset godina, a na veliko platno Cineplexx kina Faraonova kći stiže 1. svibnja sa spektakularnim plesom i koreografskim scenama.

Boljšoj Balet je neprikosnoven sinonim za izvanredni balet, ne propustite novu sezonu ekskluzivno u Cineplexxu City Center one Zagreb East i Split!

Pojedinačna cijena ulaznice 100 KN
Cijena ulaznice za 4 ili više baleta 90 KN
Grupna cijena (5 ili više ulaznica za jedan balet) 80 KN

Ulaznice potražite online ili na blagajni kina!


NAPOMENA: Kupnja pretplate online je moguća samo ukoliko kupujete ulaznice za cijelu sezonu. Pretplata za manje od 7 prijenosa je dostupna isključivo na blagajnama kina.

CINEPLEXX BONUS CARD: Ulaznice kupljene u pretplati nije moguće platiti sredstvima s Cineplexx Bonus Carda.Za kupovinu ulaznica za pojedinačne prijenose ne postoji popust za kupovinu Cineplexx Bonus Cardom. Bodovi se skupljaju regularno (za dvije ulaznice dnevno) u slučaju kupovine ulaznica za pojedinačne prijenose, kao i za kupovinu pretplate.

Spartak, Boljšoj, 2021

Orašar, Boljšoj, 2021

Dragulji, Boljšoj, 2022

Labuđe jezero, Boljšoj, 2022

Faraonova kći, Boljšoj, 2022