Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

 • Cineplexx City Center one East
 • Cineplexx City Center one Split

Cineplexx Bonus Card


Ostvari više pri svakom posjetu kinu! Za svakih 0,10€ koje potrošiš na kino blagajni ili pri kupovini artikala na blagajni hrane i pića, ostvaruješ 1 bonus bod. Svoje bodove možeš zamijeniti za atraktivne nagrade. Kad svoj Bonus Card nadoplaćuješ s iznosom od minimalno 30,00€, možeš ostvariti do 20% popusta na cijene ulaznica i gratis kino ulaznice!

cbc


TVOJE POGODNOSTI


 • 1 bonus bod za svakih potrošenih 0,10€*
 • atraktivne nagrade u zamjenu za bodove >> PREGLED NAGRADA
 • provjera stanja bodova online

*Popust na ulaznice se odnosi na najviše dvije kino ulaznice po danu. Gratis ulaznica ne ulazi u limit od navedene dvije ulaznice. Na gratis ulaznicu se ne pridodaju bodovi.
Pri kupovini kino ulaznica bonus bodovi mogu se skupljati za najviše 30,00€ potrošenih po danu.Na blagajni hrane i pića bonus bodovi mogu se ostvariti za najviše 50,00€ potrošenih dnevno.


UPLATI NOVAC NA KARTICU, DOBIJ GRATIS ULAZNICE I UŠTEDI DO 20%


Kad svoj Cineplexx Bonus Card nadoplatiš s minimalno 30,00€, ostvaruješ dodatne pogodnosti:

 • preuzimanje rezerviranih kino ulaznica do 10 minuta prije početka projekcije (umjesto uobičajenih 30 minuta)
 • gratis ulaznice pri uplati sredstava na karticu

30,00€1 kino ulaznica
60,00€ 2 kino ulaznice
90,00€3 kino ulaznice

 • POPUST NA CIJENE KINO ULAZNICA

Ponedjeljak, utorak5,20€
Četvrtak5,00€
Petak - nedjelja, blagdani do 16:595,20€
Petak - nedjelja, blagdani od 17:005,90€
Pretpremijere6,00€
Srijeda3,90€

Cijena se odnosi na 2D filmove u trajanju do 120 minuta.
Za 3D filmove, MX4D filmove, X MAX premium, Love Box sjedala, LUXURY sjedala, VIP sjedala i filmove s posebnom dužinom trajanja primjenjuju se nadoplate prema važećem kino cjeniku.
Cijena se ne odnosi na pretpremijere i posebne projekcije.

Dnevno je moguće kupiti maksimalno 2 ulaznice sa sniženom cijenom.
CBC kartica ne vrijedi za posebna događanja (gala premijere, satelitske prijenose, koncerte, balete, opere, prijenose sportskih događaja i sl.).

Bonus bodovi i besplatne ulaznice sa Cineplexx Bonus Carda se ne mogu zamijeniti za MX4D projekciju, Luxury sjedala, Love Box, posebne projekcije i pretpremijere.
Besplatna ulaznica koja se ostvaruje uplatom depozita od 30,00€ na Cineplexx Bonus Card ne može biti zamijenjena za MX4D projekciju, pretpremijerne projekcije, posebne projekcije, Luxury sjedala ili Love Box.
Putem online kupovine nije moguće iskoristiti gratis ulaznice sa Cineplexx Bonus Carda, besplatne ulaznice je moguće iskoristiti isključivo na blagajni kina.ŽELIŠ JOŠ VIŠE?
CINEPLEXX BONUS CARD BLACK


Black status ostvaruješ na period od minimalno jedne godine, ukoliko unutar kalendarske godine skupiš više od 30 ulaznica* koristeći svoj Cineplexx Bonus Card. Dodatne pogodnosti koje ostvaruješ su:

 • 1 GRATIS ulaznicu kao znak dobrodošlice
 • 10% popusta na kupnju Cineplexx Bonus Black karticom na blagajni hrane i pića (na kartici moraš imati novčanih sredstava)
 • gratis ulaznica za rođendanski poklon**


*u 30 ulaznica potrebnih za ostvarivanje BLACK statusa ubrajaju se najviše dvije ulaznice po danu
**rođendansku gratis ulaznicu je moguće iskoristiti u narednih 6 dana od rođendana
Kako bi primili obavijest o tome da ste osvojili gratis rođendansku ulaznicu molimo vas da se prijavite na naš newsletter
FAQ CINEPLEXX BONUS CARD

Besplatno se registriraj na našoj web stranici (do Registracije). Nakon toga ćeš e-mailom primiti kod koji moraš predočiti na kino blagajni. Djelatnik će ti tada izdati Cineplexx Bonus Card.

Već imaš on-line račun na našoj stranici? Tada se ne moraš ponovno registrirati. Samo dođi na kino blagajnu i preuzmi svoj Cineplexx Bonus Card kod djelatnika uz tvoj datum rođenja i e-mail adresu.
Svoj Cineplexx Bonus Card možeš nadoplatiti iznosima od 30,00€, 60,00€ ili 90,00€ na kino blagajni u radnom vremenu kina. Nadoplata je također moguća i online, nakon prijave korisnika. Samo klikni na svoje ime u gornjem desnom kutu, nakon čega odaberi “Bonus Card” u svom korisničkom pretincu. Ovdje možeš nadoplatiti svoju karticu odabirom poveznice “Nadoplata”. Na mobilnoj aplikaciji svoj Bonus Card možeš nadoplatiti preko taba "Moj BonusCard" kojem možeš pristupiti iz menua u gornjem lijevom kutu.
Skupljene bodove na kino blagajni možeš zamijeniti za kino ulaznice ili hranu i piće. Pregled nagrada provjeri OVDJE! Na mobilnoj aplikaciji stanje svojih bodova možeš provjeriti preko taba "Moj Bonus Card".
Stanje svojih bonus bodova možeš provjeriti online, nakon prijave. Sve što trebaš je odabrati svoje ime u gornjem desnom kut, te u korisničkom pretincu odabrati opciju “Bonus Card” kako bi vidio stanje svojih bodova. Svoje bodove možeš također provjeriti i u Cineplexx mobilnoj aplikaciji pod tabom „Moj Bonus Card“.

Nadalje, stanje svojih bodova možeš provjeriti u osobnom newsletteru, na kino ulaznicama na potvrdi rezervaciji pri on-line rezervaciji ulaznica.
Uplaćeni iznos na Cineplexx Bonus Cardu vrijedi 18 mjeseci od dana uplate. Nakon isteka 18 mjeseci, CBC kartica prestaje važiti kao sredstvo plaćanja; sukladno tome, preostali iznos sredstava se u roku od 5 godina može transferirati na jednu od Cineplexx poklon kartica ili reaktivirati kroz novu dopunu.

Bonus bodovi koje skupiš na Cineplexx Bonus Card-u se mogu iskoristiti u periodu od 18 mjeseci od dana kad su skupljeni. Nakon isteka 18 mjeseci, bodovi se brišu. Međutim, bodovi skupljeni u periodu nakon, ostaju na kartici, i mogu se koristiti dok ne isteknu.

Sredstva (novac i bodovi) na kartici se ne mogu isplatiti ni vratiti u novcu, te se ne mogu prenijeti na Cineplexx Bonus Card drugog korisnika. Također, naknadni upis bodova nije moguć, osim ako zahtjev ne dođe od strane voditelja kina. Ljubazno vas molimo, odmah po primitku ulaznica i računa za kupnju hrane i pića provjerite da li su vam upisani bonus bodovi, te ukoliko primjetite grešku, odmah zatražite pomoć voditelja kina.
Ukoliko unutar kalendarske godine skupiš više od 30 kino ulaznica* koristeći svoj Cineplexx Bonus Card, postaješ VIP korisnik s “BLACK” statusom ostatak godine, kao i cijelu sljedeću godinu. To znači, ako si skupio 30 kino ulaznica do npr. kolovoza, “BLACK” status dobivaš za ostatak tekuće, kao i za cijelu sljedeću godinu do 31. prosinca. O nadogradnji statusa ćeš biti obaviješten putem e-maila, te nakon toga svoj Cineplexx Bonus Card možeš zamijeniti s Bonus Card “BLACK” na kino blagajni.

*u 30 ulaznica potrebnih za ostvarivanje BLACK statusa ubrajaju se najviše dvije ulaznice po danu
 • Kad dostigneš “Black” status, kao znak dobrodošlice darujemo ti 1 GRATIS kino ulaznicu koja se automatski dodaje na tvoju Black karticu
 • Na blagajni hrane i pića imaš 10% popusta na sve artikle ukoliko plaćaš sa svojom Cineplexx Bonus Card Black karticom (na kartici moraš imati sredstava).
 • Gratis ulaznica za rođendanski poklon.
 • S vremena na vrijeme putem Cineplexx newsletter-a dobit ćeš pozivnice za specijalne projekcije ili premijere.
Molimo da nas o gubitku ili oštećenju kartice obavijestiš direktno u kinu ili putem e-maila na bonuscard@cineplexx.hr, pri čemu te molimo da nam pošalješ broj svog Cineplexx Bonus Card-a. Iz tog razloga te savjetujemo da taj broj imaš sačuvan negdje odvojeno od same kartice. Nakon gubitka Cineplexx Bonus Carda-a, vlasnik kartice će dobiti novu karticu nakon predočenja broja izgubljene kartice i identifikacijskog dokumenta. Sredstva i bonus bodovi će biti prebačeni sa starog na novi Cineplexx Bonus Card, uz iznos umanjen za manipulativne troškove u iznosu od 2,65€. Novi Cineplexx Bonus Card će vrijediti u jednakom periodu kao i predmetna izgubljena kartica.


>> Uvjeti korištenja Cineplexx Bonus Card