Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Oglašavanje u kinu


Cinecom

JEDNOSTAVAN I BRZ PRISTUP OGLAŠAVANJU U KINU!

Naša ponuda ne uključuje samo klasičnu ponudu oglašavanja u kinu, Cineplexx Vam uvijek nudi više.

Uvijek ćemo Vam ponuditi najnovije trendove oglašavanja u kinu te Vas obavještavati o aktualnim filmskim hitovima. Vaša kampanja će dobiti najbolju vrijednost u Cineplexxu uz naše promotore, reklame na kino ulaznicama, brandirane kutije za kokice te neizostavne reklame prije filmova!

PREDNOSTI KINO OGLAŠAVANJA

Odlazak u kino jedinstveno je i posebno iskustvo pa samim time kino posjetitelji postaju jedinstveni potrošači.
Kino je u današnje vrijeme mjesto opuštanja i zabave, a zamjene velikom platnu i mnogobrojnoj publici gotovo da i nema.
Odgovarajućom kombinacijom oglasnih površina prilagođenoj proizvodima/uslugama koji se oglašavaju uz osobno iskustvo moguće je postići efekt kojem pojedinačno ne može konkurirati niti jedan drugi medij.

Što Vam možemo ponuditi:

On screen oglašavanje (reklama prije filmova):
  • Paušalni tjedni zakup svih projekcija
  • Odabir pojedinačnog kino naslova prije kojeg će se puštati Vaša reklama
  • Odabir ciljne skupine kojoj želite komunicirati Vašu reklamu
  • Optimalno planiranje te procjena programa i gledatelja
  • Biranje ciljane skupine kako bi se izbjeglo nepotrebno komuniciranje (targetirano oglašavanje)
Vaša on screen reklama
Ako nemate vlastitu reklamu naš tim će je napraviti za Vas!
Dizajn naših kreativnih suradnika s višegodišnjim iskustvom će zasigurno zadovoljiti Vaš ukus.
Savjetovat ćemo Vas u odabiru savršene poruke, dizajna i glazbe kako bismo isporučili savršenu reklamu na veliko platno!
Iskoristite sve načine predstavljanja Vašoj ciljnoj skupini!

Van filmskog platna mogućnosti su (skoro) neograničene! U dogovoru s Vama izrađujemo koncept i u potpunosti se brinemo za implementaciju i izvedbu.

Ne propustite jedinstvene marketinške alate poput targetiranog samplinga na našim eventima (Ladies Night, Men´s Night, Teen Night, Family Day), oglašavanja na kino ulaznicama i kutijama na kokicama koji će uz oglašavanje prije filmova postati savršena kombinacija za Vaše potrošače.

Pozovite svoje klijente na prikazivanje filma i/ili prezentaciju – mi ćemo Vam rezervirati dvoranu, pomoći u odabiru filma, izdati kino ulaznice Vašim klijentima i pobrinuti se za osvježenje prije filma!

Istraživanja su pokazala da se niti jedan drugi medij ne može usporediti s oglašavanjem u kinu. Kino je najbolje okruženje u kojem potrošač može primiti poruku: posjetitelji su opušteni, raspoloženi i osjećaju se ugodno, te su samim time spremni primati informacije s velikog platna na koje su fokusirani. Posjetitelji se u kino dolaze zabaviti, a Vaša reklamna poruka im je upućena u trenutku kada su je spremni vidjeti i čuti.


S obzirom na to da je odlazak u kino planirana aktivnost posjetitelji odluku o filmu koji će gledati donose sedam dana prije samog odlaska u kino. Sami donose odluku o trošenju svog novca i vremena odnosno odluku o mediju preko kojega će je primiti. Kino je najbolji medij za to, jer neka istraživanja pokazuju da je utjecaj poruke koju publika prima u kinu 5 puta veći od poruke koju potrošač prima putem TV reklame (poruka se pamti duže i pamti se više detalja).


Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, potražite nas na www.cineplexx.hr ili nam se javite. Radujemo se Vašem upitu!

KONTAKT
Ana Bušurelo
Cineplexx HR d.o.o.
Ana.Busurelo@cineplexx.hr