Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Oglašavanje u kinu


Cinecom

JEDNOSTAVAN I BRZ PRISTUP OGLAŠAVANJU U KINU!

Naša ponuda ne uključuje samo klasičnu ponudu oglašavanja u kinu, Cineplexx Vam uvijek nudi više.

Uvijek ćemo Vam ponuditi najnovije trendove oglašavanja u kinu te Vas obavještavati o aktualnim filmskim hitovima. Vaša kampanja će dobiti najbolju vrijednost u Cineplexxu uz naše promotore, reklame na kino ulaznicama, brandirane kutije za kokice te neizostavne reklame prije filmova!

PREDNOSTI KINO OGLAŠAVANJA

Odlazak u kino jedinstveno je i posebno iskustvo pa samim time kino posjetitelji postaju jedinstveni potrošači.
Kino je u današnje vrijeme mjesto opuštanja i zabave, a zamjene velikom platnu i mnogobrojnoj publici gotovo da i nema.
Odgovarajućom kombinacijom oglasnih površina prilagođenoj proizvodima/uslugama koji se oglašavaju uz osobno iskustvo moguće je postići efekt kojem pojedinačno ne može konkurirati niti jedan drugi medij.

Što Vam možemo ponuditi:

On screen oglašavanje (reklama prije filmova):
  • Paušalni tjedni zakup svih projekcija
  • Odabir pojedinačnog kino naslova prije kojeg će se puštati Vaša reklama
  • Odabir ciljne skupine kojoj želite komunicirati Vašu reklamu
  • Optimalno planiranje te procjena programa i gledatelja
  • Biranje ciljane skupine kako bi se izbjeglo nepotrebno komuniciranje (targetirano oglašavanje)
Vaša on screen reklama
Ako nemate vlastitu reklamu naš tim će je napraviti za Vas!
Dizajn naših kreativnih suradnika s višegodišnjim iskustvom će zasigurno zadovoljiti Vaš ukus.
Savjetovat ćemo Vas u odabiru savršene poruke, dizajna i glazbe kako bismo isporučili savršenu reklamu na veliko platno!
Iskoristite sve načine predstavljanja Vašoj ciljnoj skupini!

Van filmskog platna mogućnosti su (skoro) neograničene! U dogovoru s Vama izrađujemo koncept i u potpunosti se brinemo za implementaciju i izvedbu.

Ne propustite jedinstvene marketinške alate poput targetiranog samplinga na našim eventima (Ladies Night, Men´s Night, Teen Night, Family Day), oglašavanja na kino ulaznicama i kutijama na kokicama koji će uz oglašavanje prije filmova postati savršena kombinacija za Vaše potrošače.

Pozovite svoje klijente na prikazivanje filma i/ili prezentaciju – mi ćemo Vam rezervirati dvoranu, pomoći u odabiru filma, izdati kino ulaznice Vašim klijentima i pobrinuti se za osvježenje prije filma!

Istraživanja su pokazala da se niti jedan drugi medij ne može usporediti s oglašavanjem u kinu. Kino je najbolje okruženje u kojem potrošač može primiti poruku: posjetitelji su opušteni, raspoloženi i osjećaju se ugodno, te su samim time spremni primati informacije s velikog platna na koje su fokusirani. Posjetitelji se u kino dolaze zabaviti, a Vaša reklamna poruka im je upućena u trenutku kada su je spremni vidjeti i čuti.


S obzirom na to da je odlazak u kino planirana aktivnost posjetitelji odluku o filmu koji će gledati donose sedam dana prije samog odlaska u kino. Sami donose odluku o trošenju svog novca i vremena odnosno odluku o mediju preko kojega će je primiti. Kino je najbolji medij za to, jer neka istraživanja pokazuju da je utjecaj poruke koju publika prima u kinu 5 puta veći od poruke koju potrošač prima putem TV reklame (poruka se pamti duže i pamti se više detalja).


Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, potražite nas na www.cineplexx.hr ili nam se javite. Radujemo se Vašem upitu!

KONTAKT
Tina Gorjanc
Vukovarska ulica 207
21000 Split
tina.gorjanc@cineplexx.hr