Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Premijera "Laku noć, gospođice" u Cineplexx centru Kaptol

28.01.2014
Zagreb, 28.01.2014. - Od ovoga se četvrtka ekskluzivno u Cineplexx kinu Centar Kaptol započinje prikazivati dugoočekivani slovenski hit „Laku noć, gospođice“ koji je osvojio čak tri nagrade Zlatna arena na filmskom festivalu u Puli: za najbolju glavnu glumicu, režiju i kameru.
Film je režirao istaknuti slovenski redatelj Metod Pevec, a glavne uloge u njemu su ostvarili Polona Juh, Jerner Šugman, Mila Furst i Jan Cvitkovič.

Gosti svečane premijere


U kinu Cineplexx Centar Kaptol održana je svečana premijera filma koju su svojim dolaskom uveličali redatelj filma Metod Pevec, glavna glumica Polona Juh, te Tomislav Jelinčić, Kristina Krepela, Joško Lokas, Nataša Janjić, Damir Markovina, Slavica Knežević i mnogi drugi.

Radnja prati život Hane i Sama, mladog bračnog para. Još su mladi, imaju kuću, predivnu kćer te zanimljiv i dobro plaćen posao. On je uspješan, a ona je pomalo preosjetljivi sanjar. Ipak, njihova fina i ugodna obiteljska rutina počinje se lomiti zbog laži, nedostatka povjerenja i ljubomore. Kad Hana saznaje da Sam ima aferu s mladom kolegicom, ne pokušava spasiti brak, već se spakira i vrati majci. Čini se da će joj ponovni susret s ljubavlju iz studentskih dana pomoći da nastavi dalje, no šarmantni Leo još je skloniji nevjeri. Unatoč tome što nema sreće s muškarcima, Hana donese odluku koja će joj olakšati život....

Film je u Cineplexx kinu Cineplexx Centar Kaptol od 30. siječnja!

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€!

Na događanje

URONI U SVOJ SVIJET KINA!

Prijavi se na newsletter i primaj personalizirane novosti o svojim omiljenim filmovima i događajima!

Na događanje