Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

„ŠTRUMPFOVI 2“ - NAJGLEDANIJI ANIMIRANI FILM U POSLJEDNJIH 19 GODINA!

17.11.2013

Ovoga je vikenda animirani hit „Štrumpfovi 2“ srušio još jedan kino rekord!Premda je sa službenom kino distribucijom započeo prije tri i pol mjeseca, animirani hit „Štrumpfovi 2“ punih se 16 tjedana ne skida s vrha najgledanijih filmova u domaćim kinima. Do danas ga je sveukupno vidjelo 203.835 gledatelja, čime su „Štrumpfovi 2“ postali uvjerljivo najgledaniji animirani film u posljednjih 19 godina! Što se tiče razdoblja od osamostaljenja Hrvatske, jedini animirani film bolji od „Štrumpfova 2“ još uvijek je „Kralj lavova“ kojeg je u domaćim kinima pogledalo preko 300 tisuća ljudi.

Animirani super-hit „Štrumpfovi 2“ u službenu kino distribuciju u Hrvatskoj krenuo je u četvrtak, 1. kolovoza, a na prvom mjestu domaćeg box-officea zadržao se čak sedam tjedana. Svojim trenutačnim kino rezultatom od 203.835 gledatelja ne samo da je uvjerljivo premašio prvi nastavak iz 2011. godine (134.926 gledatelja), već je porazio i dosadašnjeg rekordera „Ledeno doba: Zemlja se trese“ koji je 2012. završio na prvom mjestu najgledanijih filmova godine s ukupno skupljenih 203.610 gledatelja.

„Štrumpfovi 2“ sigurno kroče prema prvom mjestu najgledanijih filmova 2013. godine i teško da će se do kraja godine pojaviti neki film koji ih može dostići. Zanimljivo je da je i 2011. godine prvi nastavak Štrumpfova bio najgledaniji na velikim platnima što je dovoljan pokazatelj da naši najmlađi vole mala plava stvorenja kao što smo ih nekad davno voljeli i mi gledajući ih na malim ekranima.

Štrumpf
U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije Štrumpfovi, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena„Zloćke“ kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Zloćke pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak. I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€ (29,38 kn)!

Na događanje

URONI U SVOJ SVIJET KINA!

Prijavi se na newsletter i primaj personalizirane novosti o svojim omiljenim filmovima i događajima!

Na događanje