Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

ZAGREBAČKA PREMIJERA FILMA SMRT DJEVOJČICE SA ŽIGICAMA

12.09.2023
U našem zagrebačkom kinu smo 12. rujna na posebnoj premijeri imali priliku ugostiti glumačku ekipu filma Smrt djevojčice sa žigicama, redatelja Gorana kulenovića, te producenta Ivora Hadžiabdića i Antuna Bahata.

Premijera je održana uoči početka kinodistribucije – film je u Cineplexx i kina diljem Hrvatske stigao 14. rujna.

Sve posjetitelje dočekala je super atmosfera i piće dobrodošlice, a uz redatelja Kulenovića, publiku su pozdravili i autor knjige i koscenarist Zoran Ferić, glumci Jelena Lopatić, Slavko Sobin, Iva Babić, Elma Juković, Sanja Milardović, Silvio Mumelaš, Luka Petrušić, Slavko Juraga i Borko Perić, producenti Ivor Hadžiabdić i Antun Bahat te brojni drugi članovi ekipe. Sve njih su gledatelji nakon projekcije nagradili dugačkim pljeskom.

Smrt djevojčice sa žigicama prvi je dugometražni igrani film s potpisom produkcijske kuće Livada produkcija. Koproducenti filma su Dušan Kovačević iz Natenane produkcije te Mirsad Purivatra iz Produkcije „2006“.

Napeta priča filma prati patologa Feru (Ozren Grabarić), svježe rastavljenog 40-godišnjaka, koji dolazi u otočni grad kako bi prisustvovao sprovodu kćeri svojeg prijatelja iz djetinjstva. Njegov se dolazak poklopi s brojnim čudnim stvarima koje se događaju na otoku: priča se o pojavljivanju ogromnog guštera, a vrhunac je ubojstvo „djevojčice sa žigicama“ – rumunjske transseksualke Marillene koja se bavila prostitucijom i svoje partnere zarazila gonorejom. Iako nevoljko, Fero uz prijatelja, policijskog inspektora Mungosa (Goran Navojec), biva uvučen u istragu zločina te i sam pokušava doći do odgovora – tko je ubojica?

Film pogledajte i vi sada u Cineplexx kinima.

TRAILER I ULAZNICE

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€ (29,38 kn)!

Na događanje

Kupite svoje ulaznice on-line!

Kupujte kino ulaznice iz udobnosti vlastitog doma!

Na događanje