Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

ZAGREBAČKA PREMIJERA FILMA NEDELJA

01.02.2024
31. siječnja 2024. održana je hrvatska premijera regionalnog kino hita Nedelja u kinu Cineplexx City Center Zagreb one East na koju je stigla i filmska ekipa!

Gledatelji su pohrlili pogledati biografsku glazbenu dramu o kultnom pjevaču narodne glazbe Džeju Ramadanovskom i poslikati se s Huseinom Alijevićem koji je fantastično utjelovio Džeja, Aleksejem Bjelogrlićem i Stefanom Vukićem koji glume Džejeve najbliže prijatelje Miću i Zdravka, Antoniom Scarpom koji u filmu igra Simu te redateljem ove kino uspješnice Nemanjom Ćeranićem! Sve je iznenadio i dolazak glumice Maše Đorđević, koja u filmu predstavlja fatalnu Ninu - Džejevu nedostižnu ljubav.

Nakon kratkog druženja uz piće dobrodošlice, posjetitelji su krenuli na čak četiri rasprodane projekcije koje su nadmašile sva očekivanja.

Film je nazvan prema još jednom njegovom hitu, vjerojatno i najtužnijoj njegovoj baladi Nedelja, u kojoj se oprašta od svoje obitelji. Puno godina kasnije, u 57. godini života, Džej Ramadanovski preminuo je upravo na nedjeljni dan, gotovo proročki.

Nedelja je stigla i u naša kina, a nakon ovakve večeri otvaranja i odličnih reakcija na film, životna priča Džeja Ramadanovskog na velikom platnu sigurno će i dalje nastaviti privlačiti i pažnju i gledatelje!

Film kojeg u Hrvatskoj distribuira Con Film možete pronaći na repertoaru Cineplexxa.


TRAILER I ULAZNICE

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€!

Na događanje

URONI U SVOJ SVIJET KINA!

Prijavi se na newsletter i primaj personalizirane novosti o svojim omiljenim filmovima i događajima!

Na događanje