Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Održana svjetska premijera novog hita Sache Barona Cohena „(Ne)profesionalac"

23.02.2016

London, 22.02.2016. - Još je svega nekoliko dana ostalo do početka kino distribucije novog filma ekstravagantnog komičara Sache Barona Cohena pa je u samo njemu svojstvenom stilu sinoć održana svjetska premijera filma u Londonu. Tom prilikom glavni glumac akcijske komedije (NE)PROFESIONALAC pojavio se na crvenom tepihu na Leicester Squareu isključivo u gaćama te u pratnji prave eskadrile ljepotica – kako i doliči super-specijalnom tajnom agentu! Od Barona Cohena već smo navikli da se na premijerama svojih filmova pojavljuje „u likovima“ pa je tako nakon Borata, Brune i Diktatora došao red i na Nobbyja – nogometnog huligana koji, nakon što pronađe svog davno izgubljenog brata, igrom najnevjerojatnijih slučajeva postaje pravi pravcati tajni agent!

Osim u Velikoj Britaniji premijera filma održana je i u Francuskoj i Nizozemskoj, a posebno je zanimljivo bilo upravo u Nizozemskoj kada je Baron Cohen... Pardon, Nobby posjetio obližnji lokalni pub i uživao u pravom nizozemskom pivu! Na crvenom tepihu u Londonu pridružile su mu se i ostale zvijezde filma uključujući Marka Stronga, Gabourey Sidibe, Annabelle Wallis te Cohenovu prelijepu suprugu Islu Fisher, a poseban gost bio je i redatelj filma Louis Leterrier. Nakon uvodnog pozdrava i obraćanja gostima premijere u ogrtaču, Nobby se pridružio ostatku filmske ekipe na after-partyju gdje su se, sigurni smo, točile neviđene litre piva kako to i priliči u prisustvu pravog nogometnog navijača.

Nobby (Cohen) ima sve što čovjek iz Grimsbyja može poželjeti – devetero djece i djevojku koju voli više od ičega na svijetu. Nedostaje mu samo jedna stvar u životu: njegov mlađi brat Sebastian od kojega je još kao dijete razdvojen. Nakon 28 godina potrage, Nobby je napokon pronašao svog brata u Londonu – nesvjestan da je ovaj u međuvremenu postao tajni agent organizacije MI6. Nakon njihovog katastrofalnog prvog susreta tijekom kojeg Nobby slučajno uništi Sebastijanov život i uslijed čega se obojica nađu u bijegu, uskoro otkrivaju urotu kojom se želi uništiti svijet. Kako bi spasio čovječanstvo, ali i svog brata, Nobby kreće u globalnu misiju i u potpunosti se transformira iz potpunog idiota u sofisticiranog tajnog agenta.

Akcijska komedija (NE)PROFESIONALAC u Cineplexx dolazi u četvrtak, 3. ožujka!

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€ (29,38 kn)!

Na događanje

URONI U SVOJ SVIJET KINA!

Prijavi se na newsletter i primaj personalizirane novosti o svojim omiljenim filmovima i događajima!

Na događanje