Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Svjetski festival animiranog filma - Animafest Zagreb

02.06.2015

Ovogodišnje 25. izdanje Svjetskog festival animiranog filma - Animafest Zagreb održat će se od 9. do 14. lipnja 2015. godine na nekoliko lokacija diljem Zagreba, prvi put u objedinjenom kratkometražnom i dugometražnom izdanju.

S više od 300 filmova u svim programima, Animafest Zagreb 2015. ponudit će cjelokupni pregled najboljih radova na međunarodnoj sceni animacije i pružiti uvid u aktualnu suvremenu svjetsku animacijsku produkciju kratkog i dugog metra. Posjetitelje festival očekuju velika imena animacije, svjetske premijere, mladi talenti i retrospektive majstora animacije, a uz filmske projekcije u zagrebačkim kinima Europa, Tuškanac i Cineplexx Centar Kaptol, bit će održani i brojni paneli, predavanja, radionice, izložbe i glazbena događanja.

Animafest Zagreb

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb osnovan je 1972. godine te je drugi najstariji europski filmski festival u potpunosti posvećen animaciji. Više od 40 godina Animafest Zagreb slovi kao jedna od vodećih svjetskih animirano-filmskih manifestacija te, uz festivale u Annecyju, Ottawi i Hirošimi pripada među nezaobilazne događaje svijeta animacije. Ujedno, to je jedini hrvatski festival sa statusom A-festivala.

Više informacija o Festivalu možete pronaći na službenoj web stranici ili FB stranici

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€ (29,38 kn)!

Na događanje

Kupite svoje ulaznice on-line!

Kupujte kino ulaznice iz udobnosti vlastitog doma!

Na događanje