Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Vrhunac kino tehnologije predstavljen u redizajniranom prostoru Cineplexxa Split

MX4D, X MAX Premium, Love Box i Luxury sjedala za potpuno novi doživljaj gledanja filma

27.11.2017

Split, 24.11.2017. - Proteklog vikenda je posjetiteljima Cineplexx City Center one Split predstavljen redizajnirani prostor omiljenog kina, kao i brojni noviteti koji će užitak gledanja filma na velikom platnu dovesti na novu razinu.

Prvi put u Hrvatskoj je predstavljena američka MX4D tehnologija, priznata od strane najvećih holivudskih studija. MX4D gledatelja stavlja u potpuno realističan doživljaj okoliša, gdje ga ugrađeni simulatori pokreta u kino sjedalu i čak 14 specijalnih efekta sinkroniziraju s filmom na ekranu, što dovodi do toga da se film osjeća i gleda cijelim tijelom, a ne samo osjetom vida.

X MAX Premium dvorana će zasigurno postati omiljena svim filmoljupcima koji od iskustva gledanja filma traže najviše. Barco laserski projektor s 4K rezolucijom slike, platno površine preko 90 m², fantastični JBL zvuk, najmodernija elektronska Luxury sjedala i Love Box pružaju užitak gledanja filma koji se ne propušta.

Uz Luxury sjedala i Love Box-ove, nova, još udobnija sjedala su također postavljena i u preostalih 5 dvorana, a potpuno novi moderno opremljeni lounge i dvije nove dječje rođendaonice nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Otvorenje kina nisu propustila ni poznata lica. Tako su Antonija Blaće, Giuliano s obitelji, Ana Gruica, Ivo Perkušić, Marija Fernandez i Ana Čagalj s kćerima premijerno iskusili efekte MX4D tehnologije, kao i udobnost i vrhunski užitak gledanja filma koji pruža naša X MAX Premium dvorana.

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€ (29,38 kn)!

Na događanje

URONI U SVOJ SVIJET KINA!

Prijavi se na newsletter i primaj personalizirane novosti o svojim omiljenim filmovima i događajima!

Na događanje