Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Novi film o Bondu, Spectre, u Guinessovoj knjizi rekorda

12.11.2015

Novi, 24. nastavak filma o Jamesu Bondu, Spectre, je uvjerljivo bio najgledaniji film proteklog vikenda, kako u Hrvatskoj, tako i u svim zemljama svijeta u kojima je započeo s prikazivanjem. Film je u prvom vikendu prikazivanja u Hrvatskoj pogledalo 52 262 gledatelja, što je uvjerljivo najbolji vikend rezultat nekog filma holivudske kompanije Sony Pictures u posljednjih nekoliko godina. Također, Spectre je ostvario drugo najbolje vikend otvaranje ove franšize u povijesti i treće najbolje vikend otvaranje ove godine.

Uz sve to, film je ušao i u Guinessovu knjigu rekorda, u kojoj je postavio rekord za scenu najveće eksplozije u povijesti filma. Scena dugačka7,5 sekundi je snimljena u Maroku, a režirao ju je dobitnik Oscara Chris Corbould. Na kreiranje eksplozije koja bi bila jednaka eksploziji 68,47 tona TNT-a utrošeno je 8418 litara benzina i 33 kg eksploziva.

Kako je scena nastala možete pogledati ovdje , dok listu svih rekorda koje su rušili prijašnji filmovi o slavnom agentu 007 provjerite ovdje.

Spectre je na programu Cineplexx kina od 5. studenog, pogledajte ga, ispunite nagradni kupon koji ćete dobiti uz ulaznicu i osvoji put u London!

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€ (29,38 kn)!

Na događanje

URONI U SVOJ SVIJET KINA!

Prijavi se na newsletter i primaj personalizirane novosti o svojim omiljenim filmovima i događajima!

Na događanje