Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Prijenos baleta "Dragulji" iz Boljšoja

19.01.2014

Umjesto u Teatru Boljšoj Dinko Bogdanić gledao Dragulje u Zagrebu


Hrvatski zaljubljenici u balet uživali su u kinima Cineplexx Centar Kaptol i Cineplexx City Center one Split u izravnom prijenosu baleta Dragulji iz Teatra Boljšoj. Među njima bili su Ronald Braus, Damir Horvatinčić, Petra Jeričević, Žanamari Lalić, Mario Perčić te Dinko Bogdanić.

Iako je balet Dragulji namjeravao pratiti iz gledališta Teatra Boljšoj, slavnom se hrvatskom koreografu i plesnom pedagogu Dinku Bogdaniću plan rasplinuo u Zračnoj luci Zagreb. Pri ukrcaju na let upozoren je da nema vizu za Rusiju.

„Kada sam u studenom išao u Moskvu, graničnu sam kontrolu prošao bez problema i, nesvjestan pooštrenja viznog režima, prije nekoliko sam dana ponovno krenuo na isti put. Kada su me na aerodromu upozorili da bez vize neću moći proći rusku graničnu kontrolu te da ću se prvim letom morati vratiti za Zagreb, odustao sam od puta i odlučio u Draguljima uživati u Zagrebu. Za ljubitelje baleta izvedba ruskih umjetnika nadnaravni je doživljaj“, kazao je Bogdanić koji je i sam kao plesač nastupao u Draguljima.

U izravnom prijenosu slavnog baleta iz Teatra Boljšoj u Cineplexxu Centar Kaptol u pratnji zaručnika Marija Perčića uživala je pjevačica Žanamari Lalić. Nakon što je mnogobrojne plesne korake svladala, na oduševljenje publike i žirija, za Ples sa zvijezdama, plesače gleda drugim očima.

„Do Plesa sa zvijezdama neopterećeno sam uživala u plesu, no tek učeći od profesionalaca vidjela sam koliko je profesionalno bavljenje plesom teško – koliko traži odricanja i samokontrole“, kazala je Žanamari u čijoj su blizini sjedili i njezin plesni partner i mentor Damir Horvatinčić te Petra Jeričević koja je u tom showu pobijedila s Mislavom Čavajdom.

Idući balet koji će se iz Teatra Boljšoj 2. veljače izravno prenositi u kinima Cineplexx Centar Kaptol i Cineplexx City Center one Split, su Izgubljene iluzije.

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€ (29,38 kn)!

Na događanje

URONI U SVOJ SVIJET KINA!

Prijavi se na newsletter i primaj personalizirane novosti o svojim omiljenim filmovima i događajima!

Na događanje