Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Održana premijera hit komedije Stado!

10.01.2017

U Cineplexxu City Center one East je održana svečana zagrebačka premijera filma Stado! Film su došle su među prvima pogledati i brojne poznate osobe iz našeg javnog života. Na gužvovitom crvenom tepihu ekipi filma predvođenoj redateljem, producentom i glavnim glumcem Nikolom Kojom, glumcima Zoranom Cvijanovićem i Natašom Ninković, producenticom Biljanom Prvanović i scenaristom Nebojšom Romčevićem pridružili su se Suzy Josipović, Lana Zrnić, Zoran Pribičević, Olja Vori, Damir Hoyka, Nives Ivanković, Irena Škorić, Branko Ištvančić, Enis Bešlagić, Goran Navojec i mnogi, mnogi drugi.

Kompletnu premijeru posebno svečanom učinile su uvijek simpatična Iva Šulentić kao njezina voditeljica i predivna Nina Badrić koja je na kraju filma za sve goste u do posljednjeg mjesta ispunjenoj najvećoj dvorani kina Cineplexx City Center one East uživo otpjevala svoju najnoviju pjesmu „Ljubav za tebe“, napisanu posebno za film STADO. Hit komedija STADO koju je do danas u regiji pogledalo preko 200 tisuća gledatelja u hrvatska kina stiže od sutra, 12. siječnja.

Glavni likovi satirične komedije STADO su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali i u stvarnom životu) njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljeni i sklopiti pakt s „vragom“, a sve kako bi ostvarili osobni i financijski uspjeh...

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€ (29,38 kn)!

Na događanje

URONI U SVOJ SVIJET KINA!

Prijavi se na newsletter i primaj personalizirane novosti o svojim omiljenim filmovima i događajima!

Na događanje