Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Savršen dan - Osvojio srca publike

29.09.2015

Zagreb, 28.09.2015. - Nakon premijere i višeminutnih ovacija u Cannesu, došlo je vrijeme da „SAVRŠEN DAN“ oduševi i domaću publiku. Sinoć je u Cineplexxu Centar Kaptol održana svečana premijera. Dvorana je bila premalena za sve one koji su željeli vidjeti dobro poznata i provjerena regionalna glumačka lica na velikom ekranu s holivudskim velikanima.

„SAVRŠEN DAN“ je svojom radnjom i glumačkom ekipom u svim prisutnima izmamio paletu emocija. Svi su se jednoglasno složili kako se radi o fantastičnom filmskom ostvarenju. Film nam je stigao u distribuciji Editusa koji je bio zaslužan i za after party u dobro poznatom klubu Pepermint. I prije nego su zaplesali na podiju, brojni poznati su se družili na crvenom tepihu te dali podršku svojim prijateljima i kolegama, gospodi Slavenu Španoviću, Antoniu Franiću, Goranu Grgiću, Goranu Navojcu, Feđi Štukanu, Mati Gulinu, Nenadu Vukeliću te Ivanu Brkiću koji nas je nažalost nedavno zauvijek napustio. Osim glavnih protagonista, u filmu su uživali i mnogi drugi. Tako smo mogli vidjeti Vannu i Andriju Vrdoljak, Antu Pecotića, Larisu Lipovac, Neru Galić, Krešimira Dolenčića, Dubravka Merlića, Tomu Ricova, Deana Sinovčića i mnoge druge ljubitelje filma.

„SAVRŠEN DAN“ predstavlja dramu koja govori o humanitarnom radu tokom rata na prostorima bivše Jugoslavije. Radnja se odvija u malom bosanskom selu čiji bunar biva zagađen. Troje junaka članova organizacije „Liječnici bez granica“ dolaze u selo u nadi da će riješiti problem i spasiti jedini izvor vode za lokalno stanovništvo. „Film koristi humor kao odmak od surove realnosti: komedija najluđa i odlučna a ujedno i očajna, često se događa u samom središtu tragedije jer ne postoji mjesto na zemlji gdje je to više potrebno“, rekao je redatelj. Cjelokupna radnja odvija se u 24 sata, a na putu im stoji mnoštvo prepreka. Slijedi brza utrka protiv vremena jer ovaj film nema vremena za gubljenje.

U Cineplexx kinima od 01. listopada.

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€ (29,38 kn)!

Na događanje

URONI U SVOJ SVIJET KINA!

Prijavi se na newsletter i primaj personalizirane novosti o svojim omiljenim filmovima i događajima!

Na događanje