Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

OYO bonovi u Cineplexxu


Više od 3.500 sati video sadržaja! U Cineplexxu možete kupiti OYO bonove!

10.03.2014

OYO je usluga koja ti omogućava planiranje slobodnog vremena jer serije, filmove i ostale video sadržaje možeš gledati kada god to poželiš, čak i prije nego se emitiraju na televiziji!

Na OYO možeš gledati:
  • Odlične filmove – gotovo 300 novih i starih filmova raznih žanrova. Akcija, drama, triler, komedija, horor, exYU filmovi i mnogi drugi stalni su stanovnici na OYO!
  • Serije unaprijed - OYO usluga je jedina unutar koje možeš gledati serije unaprijed, prije njihovog prikazivanja na programima. Već danas možeš saznati što će se dogoditi u sutrašnjoj epizodi Zore dubrovačke, Milosti i ostalih aktualnih serija.
  • Serije iz arhive - Ako se želiš prisjetiti odličnih serija koje više nemaš priliku gledati na malim ekranima, u arhivi imamo gotovo 50 domaćih i stranih serija. Sila, Spartak, Larin izbor, Stella, Najbolje godine i mnoge druge možeš gledati kada god to želiš.
  • Ostali sadržaji – Gotovo 50 crtanih filmova kada god to mališani žele, sportske spektakle Hrvatske i Europske MMA lige te emisije Nove TV. Ukupno više od 3 500 sati video sadržaja ti je na raspolaganju u svakom trenutku!
Cijelu ponudu odličnih sadržaja pogledaj OVDJE.

>>35,00 kn Jednomjesečni OYO bon
>>99,00 kn Tromjesečni OYO bon

U Cineplexxu možete kupiti bon za tromjesečnu pretplatu i jednomjesečnu pretplatu. OYO bon možete koristiti za gledanje sadržaja na svom računalu, smartphoneu, tabletu ili smart TV-u.

Ukoliko posjedujete našu Moviebonus karticu imamo super vijesti, za 350 bodova vam poklanjamo OYO jednomjesečni bon, a za 900 bodova na našoj kartici vam poklanjamo tromjesečni OYO bon!

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€!

Na događanje

URONI U SVOJ SVIJET KINA!

Prijavi se na newsletter i primaj personalizirane novosti o svojim omiljenim filmovima i događajima!

Na događanje