Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Gotovo 10.000 gledatelja u Cineplexxu pogledalo 50 nijansi slobodniji

13.02.2018
Kako završava ljubavno-erotska saga Christiana Greya i Anastasie Steele doznalo je gotovo 10.000 gledatelja koji su iskoristili prve dane prikazivanja filmskog hita u Cineplexxu City Center one East i Split te do kraja napunili kino dvorane kako bi među prvima vidjeli rasplet popularne trilogije.

Sve je započelo u srijedu pretpremijernim projekcijama, a nastavilo se u četvrtak s Ladies Night eventom - posjetiteljice su okupile prijateljice, uživale u poklonima, dobrom provodu i filmu kojega su željno iščekivale, a pridružio im se i pokoji muškarac kao što su Dalibor Petko koji je film gledao u društvu Nives Celzijus te Saša Kopljar sa suprugom.

U filmu su uživale i voditeljica Ana Strizić, stilistica Silvia Dvornik, glumica Ivana Gudelj i brojne druge osobe iz javnog života. Posebno intrigantna bila je Crvena soba - posebna prostorija koja je nastala po uzoru na istoimenu sobu iz filma.

Baršun, veliki krevet, maske, bičevi i lisice dočarali su filmsku atmosferu, a da fotografije posjetiteljica budu zaista posebne pobrinuo Mr. Grey koji je čekao u Crvenoj sobi. Izvrsna posjećenost i izniman interes za film nastavili su se i u danima vikenda.

A da se ovaj filmski hit dugo iščekivao govori i podatak da je za projekcije u narednim danima veliki broj ulaznica već prodan.

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€ (29,38 kn)!

Na događanje

Kupite svoje ulaznice on-line!

Kupujte kino ulaznice iz udobnosti vlastitog doma!

Na događanje