Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Cineplexx je ugostio preko 60.000 posjetitelja u samo jednom danu

11.07.2017

Regionalni kinoprikazivač Cineplexx jučer je ugostio preko 60.000 posjetitelja kao dio kampanje Cool ljeto u Cineplexxu!

Tisuće posjetitelja uživalo je u ljetnim blockbusterima u ugodno rashlađenim kino dvoranama uz odlične kokice, posebno sniženoj cijeni karata za sve projekcije tijekom dana i brojne druge pogodnosti.

Dodatno, u promociji Cool ljeta svake srijede do kraja kolovoza posjetiteljima uz super cijenu ulaznice od 19 kuna Cineplexx City Center one Zagreb East i Split su pripremili i idealno osvježenje - sladoled na dar.

Cineplexx kina predstavljaju savršen spoj tradicionalnog kina, čiji počeci sežu u 1967. godinu, i suvremenog koje koristi najmoderniju 3D lasersku tehnologiju te osigurava vrhunsku kvalitetu zvuka i udobnosti dvorana. Cineplexx svojim posjetiteljima jamči nezaboravnu zabavu uz jedinstveno iskustvo gledanja najatraktivnijih ljetnih filmova kao što su Kako je Gru postao dobar, Auti 3, Spider-Man: Povratak kući, Transformers: Posljednji vitez, Wonder woman, Luda djevojačka, i to u udobnim i klimatiziranim kino dvoranama.

Neprestanim ulaganjem u povećanje zadovoljstva svojim posjetiteljima, Cineplexx je zauzeo vodeću poziciju u regiji te je postao nezaobilazno mjesto za uživanje u pravom filmskom doživljaju, ali i jamstvo nezaboravne zabave i opuštanja za cijelu obitelj.

„Naša kompanija je odlično pozicionirana u ovoj regiji i tržišni smo lideri u više zemalja. Kina su jako popularna u jugoistočnoj Europi pa ih sve veći broj trgovačkih centara vidi kao neophodan element za zabavu“, izjavio je Christof Papousek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx International.

Cineplexx je 2009. godine započeo širenje po jugoistočnoj Europi i od tada intenzivno napreduje. Prvo Cineplexx kino otvoreno je 2011. godine u Hrvatskoj. Iste je godine uslijedilo i proširenje na Srbiju, dok je otvaranjem novog kina u Solunu 2015. godine kompanija po prvi put ušla i na grčko tržište. Cineplexx je danas jedan od najvećih lanaca kinoprikazivača prisutan u Hrvatskoj, Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji, Grčkoj i Italiji s ukupno 41 multipleks i 6 tradicionalnih kina te 316 kino dvorana.

Cineplexx trenutno zapošljava oko 1.350 ljudi, a njegove kino dvorane godišnje posjeti više od 12 milijuna posjetitelja.

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€ (29,38 kn)!

Na događanje

Kupite svoje ulaznice on-line!

Kupujte kino ulaznice iz udobnosti vlastitog doma!

Na događanje