Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Održana glamurozna premijera najnovijeg filma o Jamesu Bondu u Berlinu

30.10.2015

Berlin, 28.10. 2015. - U srijedu je u Berlinu održana premijera filma SPECTRE, 24. po redu najdugovječnije filmske franšize u povijesti o čuvenom tajnom agentu, koja je okupila mnogobrojne slavne ličnosti iz Njemačke, ali i ekipu kina Cineplexx koja je imala privilegiju prošetati crvenim tepihom. Publiku, koja je čekala u redovima više od 10 sati, pozdravili su glumci Daniel Craig, Christoph Waltz i Naomie Harris te producentica filma Barbara Broccoli.

Kompanija Sony Pictures Njemačka jučer je pokazala Europi i svijetu na koji način se organizira glamurozna premijera filma, kakva samo dolikuje filmu kao što je SPECTRE. Ispred Sony centra, u kojem je premijerno prikazan film, već par dana unazad organizatori su vrijedno postavljali dugačak crveni tepih, binu s najnovijim Aston Martinom i ogradu dužine par desetaka metara oko koje su se okupili obožavatelji filma i glumaca.

Karte za premijeru su bile rasprodane mjesecima unaprijed , ali se Cineplexx potrudio da svojim vjernim posjetiteljima iz Hrvatske, Slovenije i Srbije omogući jedinstveno iskustvo i privilegiju da među prvima pogledaju film. Atmosfera koja je vladala tijekom cijelog dana teško bi mogao uhvatiti najbolji svjetski fotograf i prepričati najbolji novinar, a ushićenje oko dolaska ekipe filma na crveni tepih vjerojatno se osjeti još i danas.

Ovacije publike koje su se čule kada je Daniel Craig kročio na crveni tepih mogle bi se usporediti samo s ovacijama na najvećim nogometnim stadionima i u potpunosti su opravdane, jer je glumac strpljivo, više od 20 minuta, obilazio redove publike, davao autograme i fotografirao „selfije“ s najsretnijima.

U Cineplexx kinima, akcijski spektakl SPECTRE se počinje službeno prikazivati od 5. studenog, a oni najnestrpljiviji SPECTRE će moći pogledati već na posebnim ponoćnim projekcijama koje prikladno započinju u 0:07 sati (u noći sa srijede, 4.11. na četvrtak 5.11.).

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€ (29,38 kn)!

Na događanje

URONI U SVOJ SVIJET KINA!

Prijavi se na newsletter i primaj personalizirane novosti o svojim omiljenim filmovima i događajima!

Na događanje