Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Angry Birds zabava u BILLI

14.03.2016

Prava stvar za sve generacije i velika zabava s Angry Birdsima počinje u svim BILLA supermarketima jer ni mali ni veliki nisu odoljeli super igrici i živopisnim karakterima Angry Birdsa. Globalno najpopularnija igrica preuzeta je tri milijarde puta, a na Facebooku Angry Birdse prati 26 milijuna fanova.

Od 3.3. do 11.5.2016., uz uživanje u popularnoj igrici i animiranom filmu koji u naša kina stiže u svibnju ove godine, s Angry Birdsima se prije premijere filima možete družiti i u svom omiljenom supermarketu.
Nova promocija BILLE donosi pregršt raznovrsnih zabava s Angry Birdsima, a trebate samo obaviti svoju redovitu planiranu kupovinu uz koju ćete besplatno dobiti omiljene likove. Za svakih potrošenih 75 kn i/ili kupnjom posebno označenih proizvoda dobiva se besplatan Finger Flyer paketić. Dodatni besplatan paketić dobiva se i za plaćanje Diners Club karticom. Kako bi se popunio album potrebno je sakupiti 32 Finger Flyera. Album i Finger Flyeri djeci daju dodatni sadržaj i igranje zabavnih igara spretnosti. Igra iz albuma „Raspali do neba“ predviđena je za više igrača i djeci pruža novu prigodu za druženje s prijateljima.

Uz kupljeni album Angry Birds dobivate četiri kupona s popustom od 50% za kupovinu najdražih Angry Birds plišanaca.
Promocija i sakupljanje Finger Flyera traje do 11.5.2016., a kupone za popust na kupovinu plišanaca možete iskoristiti sve do 25.5.2016.

Više o svemu saznajte na billa.hr

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€ (29,38 kn)!

Na događanje

URONI U SVOJ SVIJET KINA!

Prijavi se na newsletter i primaj personalizirane novosti o svojim omiljenim filmovima i događajima!

Na događanje