Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

RealD 3D

13.01.2014

RealD 3D vas vodi u samo središte filma!


RealD je predvodnik 3D tehnologije i najrašireniji svjetski 3D sustav. U potpunosti je digitaliziran tako da se pomoću njega doživljava zapanjujuće realistično i osvajajuće iskustvo.
RealD naočale izgledaju poput sunčanih, dizajnirane su da ugodno pristaju licu, mogu se jednostavno nositi i preko dioptrijskih naočala, te su ekološki u potpunosti prihvatljive.
RealD 3D dodaje dubinu i stavlja vas u samo srce akcije, bez obzira putujete li neotkrivenim krajolicima ili se izmičete raznim objektima koji odjednom putuju dvoranom oko vas.

Cineplexx u Hrvatskoj posjeduje 21 kino dvoranu, od kojih je čak 18 opremljeno najmodernijim 3D sustavom. U kombinaciji s preciznim oštrim zukom i kristalno čistom slikom, Cineplexx vam pruža potpuno prožimajuće 3D iskustvo, koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

kako funkcionira Reald 3D


Svako oko vidi malo drugačiju sliku, a naš mozak ih spaja u jednu savršenu. Razlika u slikama pomaže mozgu da određuje dubinu i udaljenost. RealD koristi te karakteristike ljudske percepcije kako bi stvorio 3D sliku.
Tijekom snimanja, posebne 3D kamere snimaju dvije slike, simultano s različitim perspektivama lijevog i desnog oka. S najnovijom patentiranom tehnologijom koju koriste vrhunski znanstvenici i istraživači, RealD sustav transformira digitalni projektor u savršeni medij za 3D filmove, osiguravajući točno poklapanje slike lijevog i desnog oka. Slika se projicira na platno i mi vidimo savršeno svijetlu i živopisnu 3D sliku.
Real D filmovi su toliko napredni, da ne samo da vidite što se događa na ekranu, već ih uistinu možete osjetiti. Nemojte samo gledati filmove – osjetite sasvim novu dimenziju zabave s RealD 3D.

Za sve koji žele više

Postanite ponosni vlasnik Cineplexx Bonus Carda i uživajte u pogodnostima!

Na događanje

KINO ZA SVAKU OBITELJ

U Cineplexxu City Center one Split predstavljamo FAMILY FILM CLUB VIKEND + cijenu od 3,90€!

Na događanje

URONI U SVOJ SVIJET KINA!

Prijavi se na newsletter i primaj personalizirane novosti o svojim omiljenim filmovima i događajima!

Na događanje