Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

SUPERHERO NIGHT: AQUAMAN I IZGUBLJENO KRALJEVSTVO


SRIJEDA, 20. PROSINCA OD 19 SATI


Najuspješniji DC film svih vremena čeka vas na Superhero Nightu u Cineplexxu.

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Rezervirajte srijedu, 20. prosinca od 19 sati za SUPERHERO NIGHT u Cineplexxu City Center one Zagreb East i Split uz AQUAMANA I IZGUBLJENO KRALJEVSTVO!

Nakon što nije Aquamana uspio pobijediti prvi put, Black Manta, i dalje vođen potrebom za osvetom za smrt svog oca, neće se zaustaviti ni pred čim dok jednom zauvijek ne svlada Aquamana. Ovaj put Black Manta je snažniji nego ikad prije, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobijedio, Aquaman će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi sklopili zahtjevan savez. Zajedno, moraju ostaviti po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili obitelj, kao i svijet, od nepovratnog uništenja.

Redatelj James Wan i sam Aquaman, Jason Momoa – zajedno sa Patrickom Wilsonom, Amber Heard, Yahyom Abdul-Mateenom II i Nicole Kidman – vraćaju se na veliko platno!

Sve posjetitelje očekuje poklon poster, a najsretniji osvajaju i strip!

Pridružite nam se na SUPERHERO NIGHTU uz AQUAMANA I IZGUBLJENO KRALJEVSTVO u Cineplexxu City Center one Zagreb East i Split!


Ulaznice su već u prodaji!


*Event se odnosi na projekciju 20.12. u 19:00 u Zagrebu, te u Splitu MX4D projekciju u 19:00 i redovnu projekciju u 20:00.

Aquaman i izgubljeno kraljevstvo

Redatelj James Wan i sam Aquaman, Jason Momoa – zajedno sa Patrickom Wilsonom, Amber Heard, Yahyom Abdul-Mateenom II i Nicole Kidman – vraćaju se u nastavku najuspješnijeg DC filma svih vremena!

Aquaman i izgubljeno kraljevstvo