Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Pretpremijera "X-Men: Dani buduće prošlosti"


21. svibnja

Ne propustite pretpremijerno pogledati novi, sedmi serijal pustolovina omiljenih filmskih mutanta, u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Ne propustite sedmi nastavak kultnog seijala X-Men, pretpremijerno u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu u srijedu, 21. svibnja!

Novi nastavak kultne filmske sage „X-Men” okupio je glumačku ekipu iz djelova „X-Men: Posljednja fronta” i „X-Men: Prva klasa”. Uz već dobro poznatu glumačku ekipu (Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, Halle Berry...), u realizaciji novog nastavka pomogli su glumci Peter Dinklage, poznatiji kao Tyrion Lannister iz „Igre prijestolja", kao i francuska zvijezda Omar Sy, koji se proslavio ulogom u filmu „Nedodirljivi”.

Redatelj Bryan Singer uveo je novih pet likova u filmsku priču „X-Men: Dani buduće prošlosti” na radost brojnih Marvelovih fanova. U pitanju su „Živa” Magnetov sin i brat blizanac "Grimizne Vještice". Vremenski putnik „Bishop” karakterističan po svojoj vještini sa vatrenim oružjem, „Blink”, prepoznatljive roze kose i vilinskog izgleda, „Warpath” apaški ratnik i „Sunspot” playboy usijane glave. Svi oni već su otprije poznati vjernim ljubiteljima X-Men franšize!

X-Men: Dani buduće prošlosti

Bitka za preživljavanje ljudi i mutanata vodit će se u dva vremenska perioda. Omiljeni likovi originalne X-men trilogije udružit će se s mladim naraštajem X-men: Prve generacije kako bi promijenili prošlost i spasili budućnost.

X-Men: Dani buduće prošlosti