Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Počinje Cineplexx manija


Split, 24. - 27.11.2017.

Doživite novu dimenziju kina u Cineplexxu City Center one Split od 24. do 27.11. uz mnoge pogodnosti koje smo vam pripremili!

detalji

Produženi vikend savršen je za posjetu Cineplexxu City Center one Split jer u petak počinje Cineplexx manija!

Od petka do ponedjeljka potražite svoju ulaznicu u pola cijene, a ponuda vrijedi za sve redovne projekcije u Cineplexxu! *

Prvi pogledajte MX4D film ili pogledajte najnovije hitove u X MAX premium dvorani. Isprobajte Luxury sjedala ili uživajte u Love Boxu, izbor je vaš. Ne zaboravite pogledati kako smo uredili dvije nove rođendaonice i dogovorite termin za super proslavu u Cineplexxu.

U subotu i nedjelju smo pripremili odličan program za najmlađe posjetitelje – facepainting, dječji laboratorij, izradu frizura, bojanje majica i druženje s maskotama, uz naravno cijenu matineje sniženu za 50%.

Ako nas ne stignete posjetiti za vikend, u ponedjeljak 27.11. na naslovnici Slobodne Dalmacije potražite svoju gratis ulaznicu iskoristivu na taj dan za sve filmove u Cineplexxu! Požurite i osigurajte svoje mjesto u MX4D ili X MAX PREMIUM dvorani!

Za sve posjetitelje koji kupe ulaznicu od 24.11. do 17.12. pripremili smo 30 % popusta na ulaznicu za redovne projekcije pri idućoj posjeti koju možete iskoristiti do 31.1.2018. godine. **

Još uvijek niste sigurni gdje ćete za vikend? :)

Rezervacije nisu moguće.
* popusti se ne mogu zbrajati
** Popust se ne odnosi na MX4D projekcije, popusti se ne mogu zbrajati.