Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

PRETPREMIJERA FILMA JURSKI SVIJET: CARSTVO


SRIJEDA, 8. LIPNJA


Epski završetak Jurske ere kada se dvije generacije prvi put udružuju pretpremijerno u Cineplexxu!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Od arhitekta i redatelja Jurskog svijeta Colina Trevorrowa, Carstvo se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosauri sada žive - i love - zajedno s ljudima diljem svijeta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvijek, hoće li ljudska bića ostati vrhunski grabežljivci na planetu koji sada dijele s najstrašnijim stvorenjima u povijesti.

Jurski svijet: Carstvo, od Universal Picturesa i Amblin Entertainmenta, pokreće franšizu vrijednu više od 5 milijardi dolara na smion, neistražen teritorij, s nikad viđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim novim vizualnim efektima.

Chrisu Prattu i Bryceu Dallasu Howardu pridružuju se dobitnica Oscara Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill.

Smjelu, pravodobnu i novu avanturu koja oduzima dah ne propustite pretpremijerno pogledati na velikom platnu Cineplexxa City Center one Zagreb East i Split!


Ulaznice su u prodaji!

Jurski svijet: Carstvo

Ovog ljeta doživite epski završetak Jurske ere kada se dvije generacije prvi put udružuju. Chrisu Prattu i Bryceu Dallasu Howardu pridružuju se dobitnica Oscara Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill u Jurskom svijetu: Carstvo, smjeloj, pravodobnoj i novoj avanturi koja oduzima dah.

Jurski svijet: Carstvo