Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Monty Python - One down, five to go


Subota, 23. kolovoza u 20 sati

Snimku posljednjeg showa Monty Pythona, koju je pratila prepuna O2 Arena i 2000 kina diljem svijeta, uključujući i Cineplexx kina, možete pogledati ponovno, ekskluzivno u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Ne propustite snimku posljednjeg showa slavnih "Pajtonovaca", samo u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu, u subotu, 23. kolovoza u 20 sati!

Show koji je pratila prepuna O2 Arena i preko 2000 kina diljem svijeta, uključujući i publiku Cineplexx kina u Hrvatskoj, ponovno možete pogledati i uživati u neponovljivom crnog humoru u izvedbi njegovih kraljeva!

Iako su već ušli u sedamdesete (zajedno imaju 358 godina), John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones i Michael Palin i danas su jednako aktualni kao na samom početku krajem 60-tih. Originalnu postavu činio je i prerano preminuli Graham Chapman nakon čije smrti 1989. pajtonovci nisu bili skloni zajedničkim projektima. Posljednji put su se u javnosti zajedno pojavili na premijeri mjuzikla “Spamalot” koji je napisao Eric Idle.

Pajtonovci s pravom slove kao jedni od najboljih i najutjecajnijih svjetskih komičara koji su revolucionizirali komediju i ostavili svoj pečat na duhu brojnih generacija i pop kulture. Leteći cirkus Montyja Pythona emitirao se od 1969. do 1974. i odmah se istaknuo svojim ciničnim, “pomaknutim” humorom kojim su redefinirali granice televizijske komedije. U širokom opusu radova nezaobilazni su filmovi “Monty Python i Sveti gral” (1975.), “Brianov život” (1979.) i “Smisao života” (1983.).

Monty Python - One down, five to go

Legendarna ekipa “Pajtonovaca” okupila se 20. srpnja 2014. posljednji put za jedan posebni show kojim se oprostila od brojnih fanova. Monty Python Live (mostly) iz Londonske O2 arene bio je jedan od najiščekivanijih live događaja ove godine i prikazivao se i u Cineplexx multipleksima Centar Kaptol, City Center one East (Zagreb) i City Center one (Split).
Svi koji su propustili večer smijeha uz slavne Pajtonovce imaju priliku vidjeti kako je to izgledalo te nedjelje u londonskoj O2 Areni, u subotu, 23. kolovoza, u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu, u snimci prijenosa koji se održao 20. srpnja..

Monty Python - One down, five to go