Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

MAXtv Filmomanija 9

od 1.-14. listopada, Cineplexx Centar Kaptol


Dobrodošli na devetu MAXtv Filmomaniju, u kinu Cineplexx Centar Kaptol!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Deveta po redu MAXtv Filmomanija – revija dobrog filma organizirana od 1. do 14. listopada pod pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma će biti najduža revija ikada održana u kinu Cineplexx Centar Kaptol.

Među najatraktivnijim filmovima koje će gledatelji imati priliku vidjeti svakako su već Ljubav 3D (Love 3D), najkontroverzniji film snimljen u ovome stoljeću uglednog argentinskog redatelja Gaspara Noea, Jastog (The Lobster) priznatog grčkog redatelja Yorgosa Lanthimosa, te Gospodin Holmes (Mr. Holmes) britanskog scenarista i redatelja Billa Condona s Ianom McKellenom u ulozi karijere kao ostarjeli detektiv Sherlock Holmes.

Ovogodišnja MAXtv Filmomanija donosi i najnovije filmove kultnih i priznatih redatelja među kojima se svakako moraju izdvojiti Dnevnik jedne tinejdžerice, Kad padne mrak, Polarna ljubav, Posljednji intervju, Zubati, Microbe i Gasoil, Droga, Baka, U potrazi za vatrom.

Filmovi francuske produkcije posebno su zastupljeni na ovogodišnjoj MAXtv Filmomaniji 9. Tako će posjetitelji uz već spomenuti film Ljubav 3D redatelja Gaspara Noea moći pogledati i Cijenu slave redatelja Xaviera Beauvoisa te film Metamorfoze redatelja Christophea Honorea.

Projekcije filmova održavat će se svakoga dana u razdoblju od 1. do 14. listopada s početkom u 19:00 i 21:00 sati te vikendom uz projekcije od 17:00 sati.

Ulaznice su u prodaji on line i na blagajni kina po cijeni od 25 kuna, dok kupnjom paketa* od 10 ulaznica za različite projekcije ostvarujete sniženu cijenu ulaznice od 20 kuna po ulaznici.

Posebna pogodnost za HT korisnike i zaposlenike:
Korisnici MAXtv usluge kao i zaposlenici Hrvatskog Telekoma uz jednu kupljenu ulaznicu za film drugu dobivaju GRATIS! HT korisnici pravo na gratis ulaznicu stječu temeljem računa za HT uslugu, a HT zaposlenici temeljem svoje ID kartice.

Svi posjetitelji revije dobrog filma po prvi put mogu ocijeniti filmove online.
Slučajnim odabirom iz baze glasača jednog posjetitelja ćemo nagraditi Samsung Tab3 tabletom! Glasovanje će biti otvoreno od 1.10. do 14.10. na web stranici www.hrvatskitelekom.hr/filmofeel .

*Pakete ulaznica je moguće kupiti isključivo na blagajni kina.

:

Ovaj događaj je prošao.

:

Ovaj događaj je prošao.

Baka

„Humorističan i dirljiv!“, „Redatelj i scenarist Paul Weitz snimio je najbolji uradak svoje karijere!“, „Lily Tomlin nikada nije bila bolja!“ – ovo su samo neki od brojnih hvalospjeva za humorističnu dramu „Baka“, jednog do kritičarski najhvaljenijih filmova ove godine.

:

Ovaj događaj je prošao.

Baka

Cijena slave

Na obalama jezera Geneva leži mali švicarski grad imena Vevey. Kraj je 70-ih godina prošloga stoljeća. Nakon izlaska iz zatvora, Eddy – četrdesetgodišnji belgijski sitni kriminalac – odlazi živjeti kod svog prijatelja Osmana.

:

Ovaj događaj je prošao.

Cijena slave

Dnevnik jedne tinejdžerice

Dobitnik niza nagrada na prestižnim svjetskim festivalima uključujući i one u Edinburghu, Palm Springsu, Sundanceu i Berlinu, romantična drama „Dnevnik jedne tinejdžerice“ među kritičarima slovi kao jedan od najsnažnijih redateljskih debija 21. stoljeća mlade filmašice Marielle Heller.

:

Ovaj događaj je prošao.

Dnevnik jedne tinejdžerice

Droga

Hit među kritičarima i publikom na ovogodišnjem filmskom festivalu u Sundanceu (gdje je osvojio nagradu za montažu) te prikazan u službenoj konkurenciji ovogodišnjeg filmskog festivala u Cannesu (Director's Fortnight).

:

Ovaj događaj je prošao.

Droga

Gospodin Holmes

Jedan od kritičarski najvećih hitova ove godine (preko 90% pozitivnih ocjena na popularnoj internetskoj stranici rottentomatoes.com) GOSPODIN HOLMES je kriminalistička drama koja na potpuno drugačiji način prikazuje najpoznatijeg svjetskog detektiva svih vremena.

:

Ovaj događaj je prošao.

Gospodin Holmes

Jastog

Dobitnik čak tri nagrade na ovogodišnjem prestižnom filmskom festivalu u Cannesu (među kojima je i nagrada žirija) i nominiran za nagradu Zlatna Palma

:

Ovaj događaj je prošao.

Jastog

Kad padne mrak

Urnebesna horor komedija odnosno mockumentary o usamljena tri vampira koja žive u predgrađu novozelandskog glavnog grada Wellingtona i pokušavaju se prilagoditi modernom načinu života kako najbolje znaju i umiju.

:

Ovaj događaj je prošao.

Kad padne mrak

Ljubav

Ljubav nadvisuje borbu između dobra i zla. Ljubav je genetička potreba. Ljubav je promijenjeno stanje svijesti. Ljubav je teška droga. Ljubav je mentalna bolest. Ljubav je igra moći. Ljubav nadilazi samu sebe. Ljubav je zasljepljujuće svjetlo. Ljubav je sperma, tekućine i suze... Sve to je novi film cijenjenog redatelja Gaspara Noea („Nepovratno“, „Ulaz u prazninu“) – uzbuđujuća seksualna melodrama o jednom mladiću, jednoj djevojci i još jednoj djevojci i ujedno najkontroverzniji film prikazan na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu.

:

Ovaj događaj je prošao.

Ljubav

Polarna ljubav

„Infinitely Polar Bear“ temeljen je na istinitoj priči, a radi se o humorističnom i srcredrapajućem portretu mnogih neočekivanih načina u kojima roditelji i djeca spašavaju jedni druge.

:

Ovaj događaj je prošao.

Polarna ljubav

Posljednji intervju

Radnja filma „The End of the Tour“ vrti se oko petodnevnog intervjua između novinara Rolling Stonea Davida Lipskyja (Jesse Eisenberg) i proslavljenog književnika Davida Fostera Wallacea (Jason Segel) koji se dogodio netom nakon objave Wallaceovog epskog romana „Infinite Jest“ 1996. godine.

:

Ovaj događaj je prošao.

Posljednji intervju

U potrazi za vatrom

Tim i Lee mladi su bračni par s djetetom. Njihova šansa da ostanu u luksuznoj kući na brdima Hollywooda dolazi u pitanje nakon što Tim otkrije kost i zahrđali stari pištolj u dvorištu.

:

Ovaj događaj je prošao.

U potrazi za vatrom

Zubati

Redatelj i scenarist Kevin Smith („Trgovci“, „Mallrats“, „Dogma“) donosi nam svoj novi uradak – hvaljenu horor komediju ZUBATI, dobitnicu nagrade publike na filmskom festivalu u Torontu.

:

Ovaj događaj je prošao.

Zubati