Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Cineplexx Family Weekend


vikend, 19. i 20.3, od 11-17h

Zajedničko gledanje dobrog filma obiteljska je aktivnost u kojoj mogu uživati svi članovi, bez obzira na godine. Zato mi imamo Cineplexx Family Weekend! Uputite se u Cineplexx u City Center one Zagreb East ili Split i uživajte u obiteljskom danu uz jedan od tri super crtića po akcijskim cijenama ulaznice od samo 20 kn za 2D i bogat Family weekend program!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

U subotu i nedjelju , 19. i 20. ožujka, u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i City Center one Split održat će se Cineplexx Family weekend, program osmišljen za najmlađe ljubitelje animiranih hitova i njihove obitelji. U vremenu od 11 do 17 sati uživajte u animiranim hitovima po akcijskoj cijeni ulaznice od samo 20 kn za 2D.

Bogat Family weekend program osim animiranih hitova Alvin i Vjeverice: Velika Alvintura, Zootropola i Kung Fu Panda 3 uključuje i niz zabavnih aktivnosti: Transilvanija memory i puzzle by Kid's Jungle igraonica, face painting i frizure, druženje i ples s maskotama. Svakog posjetitelja uz kupnju ulaznice očekuje Cedevita Puc Puc bomboni na poklon!

Dakle, mame i tate, ako su vaši mališani pomalo luckasti, vole upoznavati mlade istomišljenike i gledati filmove, Cineplexx Family weekend se ne smije propustiti.

Alvin i vjeverice: Velika Alvintura

Vjeverice se vraćaju s još jednom nezaboravnom avanturom!
SINKRONIZIRANO!

Alvin i vjeverice: Velika Alvintura

Kung Fu Panda 3

Povratak jedne od najuspješnijih animiranih franšiza na svijetu!
SINKRONIZIRANO!

Kung Fu Panda 3

Zootropola

Kako prirodni neprijatelji postaju najbolji prijatelji i kako izgleda grad u kojem možeš biti štogod poželiš ?
SINKRONIZIRANO!

Zootropola