Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

DOŽIVI CINEPLEXX CITY CENTER ONE SPLIT


24.11.2017.

Nova dimenzija kina dolazi u Split!

DETALJI

MX4D DVORANA

Cineplexx City Center one Split u Hrvatsku premijerno dovodi MX4D tehnologiju!

MX4D dvorana pružiti će jedno od najzanimljivijih kino iskustava u široj regiji. Nagrađivana tehnologija MX4D je jedna od rijetkih koji je odobrena od strane najvećih holivudskih studija, uključujući Universal, Marvel, Sony Pictures, Paramount Studios, Disney i Warner Bros što garantira veliki broj senzacionalnih naslova koji splitsku publiku čekaju u nadolazećem periodu.

Jedna od najuzbudljivijih varijanti 4D-a koje nam filmska industrija donosi je američka tehnologija MX4D. Ona gledatelja stavlja u potpuno realističan doživljaj okoliša, gdje ga ugrađeni simulatori pokreta u kino sjedalu i čak 14 specijalnih efekta sinkroniziraju s akcijskim filmom na ekranu, što dovodi do toga da se film osjeća i gleda cijelim tijelom, a ne samo osjetom vida. Tehnološki sofisticirana, pomična sjedala opremljena su pulsarima koji „tickle“ efektom stvaraju realni dojam kretanja, dok dodatni uređaji poput simulatora vjetra, kiše, magle, svjetla ili dima gledatelju pružaju do sad neviđeni prikaz kino čarolije.X MAX PREMIUM DVORANA

Cineplexx s ponosom predstavlja najmoderniju X MAX Premium dvoranu!

Barco laserski projektor s 4K rezolucijom slike, Harkness Clarus XC 220 platno ukupne površine preko 90m² i fantastični JBL zvuk će zasigurno oduševiti i najzahtjevnije kino posjetitelje, a Love Box za parove i najmodernija elektronska Luxury sjedala će vam pružiti dodatni doživljaj i udobnost.


Predstavljamo vam potpuno novu dimenziju Cineplexx kina, uz moderno dizajnirani lounge i dvije nove dječje rođendaonice!

Vidimo se u petak, 24. studenog! :)