Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

All Work All Play Live prijenos


Utorak, 28. srpnja u 20 sati


Ne propustite jedinstveni prijenos uživo iz e-Sports studija, uz dokumentarni film o najvećem profesionalnom gejmerskom turniru na svijetu!

Ulaznice su u prodaji online i na blagajni kina!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Intel Extreme Masters je globalni profesionalni gejmerski turnir s najduljom tradicijom na svijetu. Pokrenuo ga je ESL i uključuje turnire u u Europi, Aziji te Sjevernoj i Južnoj Americi.
Niz emitiranja i prijenosa u kinima započinje svjetskom premijerom dokumentarnog filma o e-Sportsu All work all play: The Pursuit of eSports Glory LIVE producentice Christine O'Mally i snimatelja Patricka Creadona koji prikazuje najbolje igrače i poznate osobe iz svijeta e-Sportsa te pruža novi pogled na ovaj sve popularniji sport. Posebno zanimljive bit će snimke iza kulisa priprema za Intel Extreme Masters, najdugovječniji globalni profesionalni gejmerski turnir.

Nakon premijere uslijedit će svečani e-Sports spektakl uživo koji će se prenositi u kina diljem svijeta izravno iz ESL-ovih studija u SAD-u i Njemačkoj, a koji će uključivati igre s najboljim igračima, gostovanja slavnih osoba iz svijeta e-Sportsa, postavljanje pitanja pred publikom u studiju te druge ekskluzivne sadržaje osmišljene za ljubitelje igara.

Ulaznice su u prodaji online i na blagajnama kina Cineplexx Centar Kaptol i City Center one Split!

All Work All Play

Intel Extreme Masters je globalni profesionalni gejmerski turnir s najduljom tradicijom na svijetu. Pokrenuo ga je ESL godine 2006. i uključuje turnire u Start Craft II i League of Legends u Europi, Aziji te Sjevernoj i Južnoj Americi. ESL-ov online prijenos Intel Extreme Mastersa svake sezone prati više od 20 milijuna korisnika Niz emitiranja i prijenosa u kinima započinje svjetskom premijerom dokumentarnog filma o e-Sportsu, nakon čega će uslijediti e-Sports spektakl uživo koji će se prenositi u kina diljem svijeta izravno iz ESL-ovih studija u SAD-u i Njemačkoj.

All Work All Play