Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

ACTION NIGHT: BRZI I ŽESTOKI 10


SRIJEDA, 17. SVIBNJA U 20 SATI


Posljednje poglavlje jedne od najpoznatijih globalnih franšiza je na ACTION NIGHTU u Cineplexxu!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Pridružite nam se 17. svibnja u 20 sati na Action Nightu uz film BRZI I ŽESTOKI 10 u Cineplexxu City Center one Zagreb East i Split!

Tijekom mnogih misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto (Vin Diesel) i njegova obitelj nadmudrili su, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništiti sve i svakoga što Dom voli, zauvijek.

U filmu Brzi i žestoki 5 iz 2011. Dom i njegova ekipa ubili su zlog brazilskog narkobosa Hernana Reyesa i odrubili mu carstvo na mostu u Rio De Janeiru. Ono što nisu znali je da je Reyesov sin, Dante (Jason Momoa), svjedočio svemu tome i proveo posljednjih 12 godina smišljajući plan kako natjerati Doma da plati najveću cijenu.


Za osvježenje se pobrinuo Pepsi, a u Cineplexxu City Center one Split svakog posjetitelja očekuje i voucher za besplatnu vožnju u Karting Areni!

Ulaznice su u prodaji!

Brzi i žestoki 10

Posljednje poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijih globalnih franšiza u kinematografiji.

Brzi i žestoki 10