Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Orašar, Boljšoj, 2021


nedjelja, 12. prosinca 2021.

Majstorski interpretiran balet začarat će cijelu obitelj u blagdansko vrijeme, dokazujući da nikada niste premladi ili prestari da vas Orašar obori s nogu.

Ulaznice potražite online ili na blagajni kina!

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Na Badnjak, Marijin kum joj na dar daje neobičnu igračku; drvenog orašara u obliku malenog čovjeka. U ponoć, kad završi proslava, sve igračke čarobno ožive. Orašar raste do ljudske veličine te preuzima vodstvo nad limenim vojnicima, hitajući da spasi Marie, koja je u opasnosti od Kralja miševa i njegove mišje vojske. Orašar je jedan od najvećih svjetskih klasika, uz kultnu glazbu Čajkovskog i očaravajući set i kostime, ova prekrasna priča govori o univerzalnim temama ljubavi, moći i zla.

Pojedinačna cijena ulaznice 100 KN
Cijena ulaznice za 4 ili više baleta 90 KN
Grupna cijena (5 ili više ulaznica za jedan balet) 80 KN

Ulaznice potražite na blagajni kina ili online!


NAPOMENA: Kupnja pretplate online je moguća samo ukoliko kupujete ulaznice za cijelu sezonu. Pretplata za manje od 10 prijenosa je dostupna isključivo na blagajnama kina.

CINEPLEXX BONUS CARD: Ulaznice kupljene u pretplati nije moguće platiti sredstvima s Cineplexx Bonus Carda.Za kupovinu ulaznica za pojedinačne prijenose ne postoji popust za kupovinu Cineplexx Bonus Cardom. Bodovi se skupljaju regularno (za dvije ulaznice dnevno) u slučaju kupovine ulaznica za pojedinačne prijenose, kao i za kupovinu pretplate.

Orašar, Boljšoj, 2021