Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

METROPOLITAN OPERA, SEZONA 2021./2022.


OD 09. LISTOPADA 2021.

Metropolitan opera se vraća na velika platna u sezoni 2021./2022.!
Ulaznice potražite online ili na blagajni kina!

Pojedinačna cijena ulaznice 100 KN
Cijena ulaznice za 4 ili više opera 90 KN
Grupna cijena (5 ili više ulaznica za jednu operu) 80 KN
Cijena ulaznice za cijelu sezonu 70 KN

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Metropolitan sezona uživo u visokoj rezoluciji 2021./2022. počinje 9. listopada proslavljenom režijom opere Boris Godunov Modesta Mussorgskya kojom dirigira Sebastian Weigle.

Sezona se sastoji od deset prijenosa uživo s pozornice Metropolitan opere, uključujući i nekoliko novih produkcija s vodećim svjetskim umjetnicima, i jednom snimkom.

Glazbeni direktor Metropolitan opere, Yannick Nézet-Séguin dirigira Grammy nagrađenim djelom jazz glazbenika i kompozitora Terencea Blancharda, u operi koja se prvi put izvodi na pozornici Metropolitana Fire shut up in my bones, a koja je na rasporedu 23. listopada. Starogrčki mit o Orfeju, koji pokušava iskoristiti moć́ muzike da spasi svoju voljenu Euridiku iz podzemlja, nadahnjuje kompozitore od pamtivijeka. Potpuno novu postavu u operi Euridika gledat ćemo na velikom platnu 4. prosinca.

Skraćena verzija Mozzartove Čarobne frule bit će jedini prijenos Metropolitan opere u Cineplexx kinima tokom blagdanske atmosfere, 18. prosinca. Bajkovita adaptacija Massenetove Pepeljuge, s novim engleskim prijevodom u skraćenoj 90-minutnoj verziji sa mezzosopranom Isabel Leonard kao princezom. Redatelj Bartlett Sher, dobitnik nagrade Tony, stvara novi pogled na Verdijevu svevremensku tragediju Rigoletto, koja će se na rasporedu naći 29. siječnja. Talentirana sopranistica Lise Davidsen po prvi put nastupa uživo na sceni Metropolitan opera u jednoj od svojih prepoznatljivih uloga grčke heroine u mitološkom remek-djelu Richarda Straussa, Ariadna na Naksosu 12. ožujka.

Po prvi put u povijesti, Metropolitan predstavlja originalnu francusku verziju Verdijeve epske opere osuđenoj ljubavi među članovima kraljevske obitelji u pet činova, Don Karlos, koja će na programu biti 26. ožujka. Zvijezda opere, sopran Anna Netrebko debitira u dugo očekivanoj ulozi u Metropolitanu kao ledena princeza 7. svibnja u operi Turandot.

Sopranistica Nadine Sierra preuzima jednu od najstrašnijih i najpriznatijih uloga na repertoaru Metropolitana, ukletu heroinu Lucie di Lammermoor, u novoj sceni australijskog redatelja Simona Stonea 21. svibnja kojom dirigira Riccardo Frizza. Zapanjujuće remek-djelo Hamlet napokon dolazi uživo u Cineplexx kina 4. lipnja u produkciji Neila Armfielda.

Cineplexx City Center one Zagreb East i Split dio je ove čarolije i u sezoni 2021./2022.

Pojedinačna cijena ulaznice 100 KN
Cijena ulaznice za 4 ili više opera 90 KN
Grupna cijena (5 ili više ulaznica za jednu operu) 80 KN
Cijena ulaznice za cijelu sezonu 70 KN

Ulaznice potražite online ili na blagajni kina!


NAPOMENA: Kupnja pretplate online je moguća samo ukoliko kupujete ulaznice za cijelu sezonu. Pretplata za manje od 10 prijenosa je dostupna isključivo na blagajnama kina.

CINEPLEXX BONUS CARD: Ulaznice kupljene u pretplati nije moguće platiti sredstvima s Cineplexx Bonus Carda. Za kupovinu ulaznica za pojedinačne prijenose ne postoji popust za kupovinu Cineplexx Bonus Cardom. Bodovi se skupljaju regularno (za dvije ulaznice dnevno) u slučaju kupovine ulaznica za pojedinačne prijenose, kao i za kupovinu pretplate.

Boris Godunov, NY MET, 2021

Fire Shut Up in my Bones, NY MET, 2021

Euridika, NY MET, 2021

Čarobna frula, NY MET, 2021

Pepeljuga, NY MET, 2022

Rigoletto, NY MET, 2022

Arijadna na Naksosu, NY MET, 2022

Don Carlo, NY MET, 2022

Turandot, NY MET, 2022

Lucia di Lammermoor, NY MET, 2022

Hamlet, NY MET, 2022