Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

METROPOLITAN OPERA, SEZONA 2019/2020


OD 12. LISTOPADA 2019.

Metropolitan opera se vraća na velika platna u sezoni 2019/2020!
Ulaznice potražite na blagajni kina ili online!

Cijena ulaznice za 4 ili više opera 90 KN
Pojedinačna cijena ulaznice 100 KN
Grupna cijena (5 ili više ulaznica za jednu operu) 80 KN

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

The Met – Uživo u HD-u, nagrađivana serija Metropolitan opere prijenosa uživo u kino dvorane, svoju će 14. sezonu otvoriti 12. listopada Metovom produkcijom Puccinijeve opere Turandot u kojoj u naslovnoj ulozi nastupa Christine Goerke, a kojom će dirigirati Metov Janette Lerman-Neubauer glazbeni ravnatelj Yannick Nézet-Séguin.

Sezona će se sastojati od 10 prijenosa uživo s pozornice Metropolitan opere, uključujući pet novih režija s vodećim svjetskim umjetnicima: Metovom premijerom opere Philipa Glassa Akhnaten, koja je obilježila 20. stoljeće, u kojoj u naslovnoj ulozi faraona nastupa Anthony Roth Costanzo, a pod dirigentskom palicom Karen Kamensek; Peter Matte nastupa u naslovnoj ulozi Berogva Wozzecka, novoj režiji proslavljenog vizualnog umjetnika Williama Kentridgea, kojom dirigira Yannick Nézet-Séguin; u novoj produkciji Gershwinova američkog klasika Porgy i Bess, koji je posljednji put u Metu izveden davne 1990., nastupaju Eric Owens i Angel Blue u režiji Jamesa Robinsona i pod ravnanjem Davida Robertsona; Metove premijere Handelove Agrippine u suvremenoj režiji Sir David McVicara kojoj nastupa Joyce DiDonato; te novom postavom Wagnerova Ukletog Holandeza sa Sir Brynom Terfelom u naslovnoj ulozi.

Osim Turandota i pet novih produkcija, publika serijala Uživo u HD-u imat će prilike vidjeti i iznimno Massenetovo remek-djelo Manon; nadahnutu viziju Anthonyja Minghella Puccinijeve Madam Butterfly s Placidom Domingom u ulozi Sharplessa; Annu Netrebko u naslovnoj ulozi Puccinijeve Tosce; te Dianu Damrau i Jamie Bartona u ulogama suprotstavljenih kraljica u opri Marija Stuart.

U Cineplexxu vas očekuje i poseban blagdanski dodatak – Čarobna frula, koja će se prvi put prikazivati u sklopu Uživo u HD-u od 2006. godine. Skraćena verzija na engleskom jeziku Mozartova klasika predstavit će nagrađivani ansambl, uključujući Matthewa Polenzaniha u ulozi Tamina, Nathana Gunna u ulozi Papagena i Renéa Papea kao Sarastea.

Cijena ulaznice za 4 ili više opera 90 KN
Pojedinačna cijena ulaznice 100 KN
Grupna cijena (5 ili više ulaznica za jednu operu) 80 KN

Ulaznice potražite na blagajni kina ili online!

NAPOMENA: Kupnja pretplate online je moguća samo ukoliko kupujete ulaznice za cijelu sezonu. Pretplata za manje od 10 prijenosa je dostupna isključivo na blagajnama kina.

CINEPLEXX BONUS CARD: Ulaznice kupljene u pretplati nije moguće platiti sredstvima s Cineplexx Bonus Carda. Za kupovinu ulaznica za pojedinačne prijenose ne postoji popust za kupovinu Cineplexx Bonus Cardom. Bodovi se skupljaju regularno (za dvije ulaznice dnevno) u slučaju kupovine ulaznica za pojedinačne prijenose, kao i za kupovinu pretplate.

Wozzeck, NY MET, 2020

METOVA PREMIJERA/ PRVI PUT U HD-U

Wozzeck, NY MET, 2020

Porgy i Bess, NY MET, 2020

METOVA PREMIJERA/ PRVI PUT U HD-U

Porgy i Bess, NY MET, 2020

Agrippina, NY MET, 2020

METOVA PREMIJERA/ PRVI PUT U HD-U

Agrippina, NY MET, 2020

Marija Stuart, NY MET, 2020

Ukleti Holandez, NY MET, 2020

Tosca, NY MET, 2020

Čarobna frula, NY MET, 2021