Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Fire Shut Up in my Bones, NY MET, 2021


subota, 23. listopada 2021.

Potresna i duboka priča o nastojanjima jednog mladića da savlada život pun trauma.

Ulaznice potražite online ili na blagajni kina!

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Muzički direktor Metropolitan opere, Yannick Nézet-Séguin, je i dirigent ovog djela jazz muzičara i kompozitora te dobitnika nagrade Grammy - Terence Blancharda.

Prva opera crnog kompozitora predstavljena na pozornici Metropolitana priča potresnu i duboku priču o nastojanjima jednog mladića da savlada život pun trauma.
James Robinson i Camille A. Brown, tvorci nedavne produkcije “Porgy i Bess”, zajedno režiraju ovu novu scenu. Will Liverman, jedan od Metropolitanovih najuzbudljivijih mladih zvijezda, nastupa u ulozi Charlesa; Angel Blue je soprano a Latonia Moore je u ulozi Bilie.

Pojedinačna cijena ulaznice 100 KN
Cijena ulaznice za 4 ili više opera 90 KN
Grupna cijena (5 ili više ulaznica za jednu operu) 80 KN

Ulaznice potražite na blagajni kina ili online!


NAPOMENA: Kupnja pretplate online je moguća samo ukoliko kupujete ulaznice za cijelu sezonu. Pretplata za manje od 10 prijenosa je dostupna isključivo na blagajnama kina.

CINEPLEXX BONUS CARD: Ulaznice kupljene u pretplati nije moguće platiti sredstvima s Cineplexx Bonus Carda.Za kupovinu ulaznica za pojedinačne prijenose ne postoji popust za kupovinu Cineplexx Bonus Cardom. Bodovi se skupljaju regularno (za dvije ulaznice dnevno) u slučaju kupovine ulaznica za pojedinačne prijenose, kao i za kupovinu pretplate.

Fire Shut Up in my Bones, NY MET, 2021