Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Dragulji, Boljšoj, 2022


nedjelja, 23. siječnja 2022.

Inspiriran poznatim trgovinama nakita u njujorškoj 5. aveniji, ovaj triptih je posveta ženama i gradovima Parizu, New Yorku i Petrogradu.

Ulaznice potražite online ili na blagajni kina!

Kratki sadržaj

Svojom kostimografijom nalik dragome kamenju balet Dragulji odaje počast trima gradovima i trima plesnim školama koji su oblikovali gracioznost, estetiku i stil koreografa Georga Balanchinea. Smaragdi se tako smatraju poetskim odavanjem počasti francuskoj romantičnoj školi, Rubini američkoj tradiciji brodvejskih mjuzikla, a Dijamanti virtuoznosti klasičnih ruskih plesača.


Pojedinačna cijena ulaznice 100 KN
Grupna cijena (5 ili više ulaznica za jedan balet) 80 KN

Ulaznice potražite na blagajni kina ili online!


NAPOMENA: Kupnja pretplate online je moguća samo ukoliko kupujete ulaznice za cijelu sezonu. Pretplata za manje od 10 prijenosa je dostupna isključivo na blagajnama kina.

CINEPLEXX BONUS CARD: Ulaznice kupljene u pretplati nije moguće platiti sredstvima s Cineplexx Bonus Carda.Za kupovinu ulaznica za pojedinačne prijenose ne postoji popust za kupovinu Cineplexx Bonus Cardom. Bodovi se skupljaju regularno (za dvije ulaznice dnevno) u slučaju kupovine ulaznica za pojedinačne prijenose, kao i za kupovinu pretplate.

Dragulji, Boljšoj, 2022