Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

BOLJŠOJ TEATAR, sezona 2019/2020


OD 27. LISTOPADA 2019.

Boljšoj balet se vraća na velika platna u sezoni 2019/2020!
Ulaznice i pretplate potražite online ili na blagajnama kina.

Cijena ulaznice za sve balete u sezoni 70 KN*
Cijena ulaznice za 4 ili više baleta 90 KN
Pojedinačna cijena ulaznice 100 KN
Grupna cijena (5 ili više ulaznica za jedan balet) 80 KN

Kratki sadržaj

Svi ljubitelji baletne umjetnosti imati će prilike doživjeti pravu čaroliju kroz prijenose najboljih solista i trupa Boljšoj baleta na velikom platnu.

Raymonda, po mišljenju kritičara jedan od najupečatljivijih Glazunovih baleta, nastao u kasnom 19. stoljeću u Carskoj Rusiji, otvorit će novu sezonu 27. listopada 2019. godine. Inspiriran epskom poemom Lorda Byrona, slijedi balet Gusar, francuskog kompozitora Adolphe Adama, grandiozan balet s nekim od najnevjerojatnijih scena. Omiljena božićna priča Orašar povesti će publiku svih uzrasta na veličanstveno putovanje kroz čarobni svijet Hoffmanove bajke. U novoj produkciji se prikazuje balet Giselle, a glavni koreograf Alexeï Ratmansky donosi novu perspektivu jednog od najpoznatijih klasičnih baleta svih vremena.

U veljači ćemo uživati u jednom od najomiljenijih baleta kod publike svih uzrasta Labuđe jezero, dok nas u ožujku očekuje najpoznatija i najtužnija ljubavna priča Romeo i Julija, koju plesači Boljšoja izvode s posebnom strašću zbog nezaboravne Prokofieve muzike.

Dragulji, posveta zapanjujućoj ljepoti baletne škole u Parisu, New Yorku i St. Peterburgu, zatvorit će sezonu 2019/20 godine.

Boljšoj Balet je neprikosnoven sinonim za izvanredni balet, ne propustite novu sezonu ekskluzivno u Cineplexxu City Center one Zagreb East i Split!

Cijena ulaznice za sve balete u sezoni 70 KN*
Cijena ulaznice za 4 ili više baleta 90 KN
Pojedinačna cijena ulaznice 100 KN
Grupna cijena (5 ili više ulaznica za jedan balet) 80 KN

Ulaznice potražite na blagajni kina ili online!

NAPOMENA: Kupnja pretplate online je moguća samo ukoliko kupujete ulaznice za cijelu sezonu. Pretplata za manje od 7 prijenosa je dostupna isključivo na blagajnama kina.

CINEPLEXX BONUS CARD: Ulaznice kupljene u pretplati nije moguće platiti sredstvima s Cineplexx Bonus Carda.Za kupovinu ulaznica za pojedinačne prijenose ne postoji popust za kupovinu Cineplexx Bonus Cardom. Bodovi se skupljaju regularno (za dvije ulaznice dnevno) u slučaju kupovine ulaznica za pojedinačne prijenose, kao i za kupovinu pretplate.

Raymonda, BOLJŠOJ, 2019

Gusar, BOLJŠOJ, 2019

Orašar, BOLJŠOJ, 2019

Giselle, BOLJŠOJ, 2020

Labuđe jezero, BOLJŠOJ, 2020

Romeo i Julija, BOLJŠOJ, 2020

Dragulji, BOLJŠOJ, 2020