Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

BOLJŠOJ NA BIS


OD 8. STUDENOG DO 6. PROSINCA 2020.

Ljubitelji baleta imat će priliku uživati u predivnim izvedbama baletskih klasika iz čuvenog Boljšoj teatra.

70,00 kn Pojedinačna cijena

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Ove jeseni, svi ljubitelji baletne umjetnosti imat će prilike da u sklopu posebnog programa BOLJŠOJ NA BIS, uživaju u izvedbama najboljih solista i trupa Boljšoj teatra na velikom platnu.

U nedjelju, 8. studenog, program otvara najpoznatija i najtužnija ljubavna priča “Romeo i Julija”, koju plesači Boljšoja izvode sa posebnom strašću zbog nezaboravne Prokofjevove glazbe. Bezvremenska priča Williama Shakespearea napisana 1595. godine koja oduzima dah koreografijom i sjajnim uspjehom Sergeja Prokofjeva.

Boljšoj je udahnuo novi život tragičnom remek-djelu i Chopinovoj izvanrednoj glazbi u baletu „Dama s kamelijama“, koji je na programu 22. studenog. Balet “Dama s kamelijama” predstavlja skup emotivnih i dramatičnih trenutaka koje na scenu može iznijeti samo baletna trupa Boljšoj teatra.

Šećer na kraju, 6. prosinca na program stiže „Orašar“! Jedan od najvećih baletnih klasika na svijetu temeljen prema Hoffmanovoj priči. Uz legendarnu glazbu Petra Iljiča Čajkovskog te očaravajuće scene i kostime, ova prelijepa bajka istražuje univerzalne teme o ljubavi, moći i zlu.

Cijena pojedinačne karte iznosi 70 kuna.

CINEPLEXX BONUS CARD: Ulaznice kupljene u pretplati nije moguće platiti sredstvima s Cineplexx Bonus Carda. Za kupovinu ulaznica za pojedinačne prijenose ne postoji popust za kupovinu Cineplexx Bonus Cardom. Bodovi se skupljaju regularno (za dvije ulaznice dnevno) u slučaju kupovine ulaznica za pojedinačne prijenose, kao i za kupovinu pretplate.

Orašar, BOLJŠOJ, 2020