Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Family Day


Subota, 11. travnja od 11-17h


Zajedničko gledanje dobrog filma obiteljska je aktivnost u kojoj mogu uživati svi članovi, bez obzira na godine. Zato mi imamo Cineplexx Family Day!

Dođite u subotu, 11. travnja u kino Cineplexx centar Kaptol, City Center one Zagreb East i Split, pogledajte super crtiće uz nagrade i iznenađenja i super se zabavite!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Zajedničko gledanje dobrog filma obiteljska je aktivnost u kojoj mogu uživati svi članovi, bez obzira na godine. Zato mi imamo Cineplexx Family Day!

Dođite 11. travnja na Cineplexx Family day u Centar Kaptol, City Center one Zagreb East i Split i uživajte u odličnim filmovima po akcijskoj cijeni od samo 20 kuna*, kao i darovima iznenađenja. U vremenu od 11 do 17 sati pogledajte neki od tri super crtića i preuzmite super nagrade koje vas očekuju uz svaku kupljenu ulaznicu. Opustite se uz pustolovine pametne ovce Janka Strižića, otkrijte što se dogodi kad djevojčica Tif upozna dosadnog izvanzemaljca Oa u animiranom filmu Kod kuće ili pogledajte Zvončicu i čudovište iz Nigdjezemske i otkrijte zašto knjigu ne treba suditi prema koricama.

U Cineplexxu City Center one Zagreb East i Split vas očekuje bogati Family Day program koji osim navedenih animiranih hitova uključuje i niz zabavnih aktivnosti: natjecanje u Nerf turniru (svaki sudionik dobiva Nerf diplomu), Doh Vinci radionice uz koje će vaši mališani osloboditi kreativca u sebi, druženje i ples s maskotama (Pčelica Maja, Lalaloopsy, Štorko i tigrić Toby) koji će posjetitelje obradovati balonima i slatkišima, Kid's Jungle Cinekviz, Brainbox i Navedi 5 društvene igre u organizaciji Baby Centera, a uz svaku kupljenu ulaznicu posjetitelje očekuju poklon kuponi s popustima dućana Kućica na drvetu, Magic Baby, Baby Center i Frodo (Froddo kuponi samo u Zagrebu).
U svim Cineplexx kinima moći ćete se zasladiti Dukatino voćnim jogurtima i prelistati Dječji zabavnik.

*Posebna cijena ulaznice od 20 kn odnosi se na 2D filmove u trajanju do 120 minuta.

Janko Strižić film

Kada Janko Strižić odluči uzeti slobodan dan kako bi se malo odmorio, upast će u cijeli niz nevolja sa svojom družinom. Umjesto dana provedenog u lješkarenju, zajedno sa svojim prijateljima morat će pronaći put kući iz velikog grada u kojem su se našli strmoglavivši se slučajno s velikog brda.

SINKRONIZIRANO!

Janko Strižić film

Kod kuće

Autori animiranih hitova Kako izdresirati zmaja i Croods, predstavljaju novi crtić koji će osvojiti kina i srca svijeta!
SINKRONIZIRANO!

Kod kuće

Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske

Pogledajte Zvončicu i čudovište iz Nigdjezemske i otkrijte zašto knjigu ne treba suditi prema koricama ili životinju prema očnjacima!
SINKRONIZIRANO

Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske