Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Cineplexx Family Weekend


19. i 20. prosinca, od 11-17h

Mame i tate, ako su vaši mališani pomalo luckasti, vole upoznavati mlade istomišljenike i gledati filmove, Cineplexx Family weekend uz super filmove, iznenađenja i poklone se ne smije propustiti.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

U subotu i nedjelju , 19. i 20. prosinca, u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i City Center one Split održat će se Cineplexx Family weekend, program osmišljen za najmlađe ljubitelje animiranih hitova i njihove obitelji. U vremenu od 11 do 17 sati uživajte u animiranim hitovima po akcijskoj cijeni ulaznice od samo 20 kn za 2D.

Zajedničko gledanje dobrog filma obiteljska je aktivnost u kojoj mogu uživati svi članovi, bez obzira na godine. Zato mi imamo Cineplexx Family Weekend! Uputite se u Cineplexx u City Center one Zagreb East ili Split i uživajte u obiteljskom danu uz jedan od tri super crtića.

Bogat Family weekend program osim animiranih hitova Hotel Transilvanija 2, Dobri dinosaur i Snoopy i Charlie Brown: Peanuts film uključuje i niz zabavnih aktivnosti: Transilvanija memory by Kid's Jungle igraonica, UHU kreativne radionice, face painting i frizure kao likovi iz Transilvanije, druženje i ples s maskotama. Svakog posjetitelja uz kupnju ulaznice očekuje Cedevita Puc Puc bomboni na poklon!

Dakle, mame i tate, ako su vaši mališani pomalo luckasti, vole upoznavati mlade istomišljenike i gledati filmove, Cineplexx Family weekend se ne smije propustiti.

Dobri dinosaur

SINKRONIZIRANO!
Upoznajte apatosaurusa Arla u pustolovnoj avanturi DOBRI DINOSAUR.

Dobri dinosaur

Hotel Transilvanija 2

SINKRONIZIRANO!

Omiljena Drakulina družina vraća se u potpuno novoj čudovišnoj humorističnoj avanturi u animiranom hitu Hotel Transilvanija 2 koji nam dolazi direktno iz studija Sony Pictures Animation!

Hotel Transilvanija 2

Snoopy i Charlie Brown: Peanuts film

Prisjetite se djetinjstva uz ovaj popularni crtani serijal koji nam napokon stiže na velika platna!
SINKRONIZIRANO!

Snoopy i Charlie Brown: Peanuts film