Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Family Day 11. srpnja


Subota 11. srpnja od 11-16:59 sati


Zabavite se na danu namjenjenom najmlađima uz:

- odlične filmove po cijeni već od 20 kn*
- super iznenađenja i darove
- kreativne radionice i ples s maskotama

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

U subotu, 11. srpnja, pridružite nam se na još jednom Family Dayu u Cineplexxu City Center one Zagreb East i Cineplexxu City Center one Split!

U vremenu od 11 do 17 sati uživajte u animiranim hitovima po akcijskoj cijeni ulaznice od samo 20* kn za 2D.

Saznajte zašto zbog 7. patuljka nastaje prava pomutnja, otkrijte kako izgleda kad se sastanu Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje u animiranom filmu Izvrnuto obrnuto ili pogledajte žutu epidemiju Malaca!

Bogat Family Day program osim navedenih animiranih hitova uključuje i niz zabavnih aktivnosti: Play Doh radionice, face painting, oslikavanje majica s Malcima, kreativne radionice “Malac od banana“ te druženje i ples s maskotama. U Cineplexxu City Center one Zagreb East mališane će zabavljati Winnie, Panda i tigrić Tobi, a u Cineplexxu City Center one Split Winnie, Panda i tigrić Tobi. Maskote će u oba centra posjetiteljima dijeliti bombone i balone.

Dakle, mame i tate, ako su vaši mališani pomalo luckasti, vole upoznavati mlade istomišljenike i gledati filmove, Cineplexx Family Day se ne smije propustiti.

* Cijena se odnosi na 2D filmove. Na 3D tehnologiju i VIP sjedala naplaćuje se nadoplata prema standardnom cjeniku kina.

7. patuljak

Sedam patuljaka, 18. rođendan, dva zmaja, poljubac ili sto godina sna - garantiraju sjajnu bajku. Ali zbog jednog malenog patuljka, nastaje prava pomutnja...
SINKRONIZIRANO!

7. patuljak

Izvrnuto obrnuto

Zavirite u najneobičnija mjesta unutar uma i otkrijte kako izgleda kad se sastanu Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje.
SINKRONIZIRANO!

Izvrnuto obrnuto

Malci

Pripremite se, stiže žuta epidemija!!!

Sinkronizirano
Ne propustite 3D projekcije!

Malci