Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

Angry Birds PEZ Family Weekend


vikend, 28. i 29.5, od 11-17h

Zajedničko gledanje dobrog filma obiteljska je aktivnost u kojoj mogu uživati svi članovi, bez obzira na godine. Zato mi imamo Cineplexx Family Weekend!

Uputite se u Cineplexx u City Center one Zagreb East ili Split i uživajte u obiteljskom danu uz Angry Birds film po akcijskoj cijeni ulaznice od samo 20 kn za 2D te PEZ bombonima kao poklon svakom posjetitelju!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

U subotu i nedjelju , 28. i 29. svibnja, u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i City Center one Split održat će se Angry Birds PEZ Family weekend, program osmišljen za najmlađe ljubitelje filma i njihove obitelji. U vremenu od 11 do 17 sati uživajte u Angry Birds filmu po akcijskoj cijeni ulaznice od samo 20 kn za 2D te PEZ bombonima kao poklon svakom posjetitelju!

Bogat Family weekend program osim filma uključuje i niz zabavnih aktivnosti: Puzzle i posjet tigrića Tobija by Kid's Jungle igraonica, te Angry Birds face painting!

Dakle, mame i tate, ako su vaši mališani pomalo luckasti, vole upoznavati mlade istomišljenike i gledati filmove, Cineplexx Family weekend se ne smije propustiti.

Angry Birds Film

U animniranoj 3D komediji „Angry Birds Film“ konačno ćemo otkriti zbog čega su ptice toliko bijesne.

Angry Birds Film